Öltözködjünk

Dobd fel a tavaszt! – Színes felsők tavaszra, plus size csajoknak!

Ne félj a színektől! Tavasszal nemcsak a természet kezd végre feléledni, hanem a divat is. Dobjuk félre, a rideg, szürke időjárást idéző ruháinkat, és viseljünk valami színeset! Igen, akkor is, ha van úszógumi a hasadon, a vállad kicsit szélesebb, a combod pedig vastagabb. Csak körbe kell nézni a neten, és szuper plus size ruhákat lehet találni. Ezekkel a színes darabokkal te is bátran elindíthatod a tavaszt.

“A legfontosabb tanácsom a plus size nőknek, hogy csak azokat a divatirányzatot kövessék és használják, amelyeket magukénak éreznek, és ha belenéznek a tükörbe, magukat lássák, ne pedig egy erőltetett trendet. Merjenek színeket hordani!” – ezt már Mannheim Patrícia, a Plus Size Model Agency Budapest tulajdonosa tanácsolja, aki szerint azt, hogy a fekete karcsúsít, mindenki tudja, de egyben unalmassá is teszi az öltözködést a folyamatos használata.

“Ideje elfelejteni minden »tedd, ne tedd« dolgot, amit a plus size öltözködéssel kapcsolatban megtanultak, legyen ez az év a kísérletezésé, önmaguk felfedezéséé. Ha nem próbáltad, honnan tudod, hogy nem áll jól? Erre a legjobb példa a ceruzaszoknya, amit akár a mell alá felhúzva is hordhatunk, így még jobban kiemeli az alakunkat, mintegy ruhaként funkcionál.” Patrícia szerint a plus size nők gyakran beleesnek abba a hibába, hogy a “minél nagyobb, annál jobban eltakar” elvvel indulnak vásárolni. “Ez nagy hiba, mert ezek a ruhák még jobban nagyítják a testet.”

“Felsők, tunikák terén mindenképpen merészebb színeket, világos pasztelleket ajánlok, és a természetes minták idén meghódítják a plus size öltözködést is.”

Nem baj, ha vastagabb a karod! Ez a tunika szuperül fog állni akkor is, ha szeretnéd kicsit eltakarni a pocakodat vagy a combodat. Ha szükséges, válassz hozzá olyan melltartót, ami megemeli a melled, de figyelj rá, hogy hátul se csússzon fel a pánt.

Dobd fel a tavaszt! – Színes felsők tavaszra, plus size csajoknak!For Plus

Idén is divat lesz a kék és a türkiz ezernyi árnyalata. Ez a szaggatott hatású felső a 90-es éveket idézi, fekete nacival szuper összeállítás lehet hétköznapra. Ha szükséges, viselj alatta egy alakformáló fehérneműt.

Pulóverek közül sem kell a szürkéhez ragaszkodik. Válassz olyan színeket, amelyek a természetben is megjelennek, például a mályva vagy a cseresznyevirág árnyalatait. Egy pulóver szabása is lehet rafinált, amivel kiemelheted a számodra előnyös testrészeidet.

Ki mondta, hogy a “fodrok csak kövérítenek”? Ezzel a felsővel megcáfolhatod ezt! Viselheted boyfriend farmerral vagy egy csőszárú sötét nadrággal.

Tunikák és ruhák terén is lehetnek bátrabbak a plus size lányok. Ezt a színes darabot hordhatod leggingsszel, harisnyával, de a nyári melegben ezek nélkül is.

Piros tunika, ami ápol és eltakar, mellesleg pedig elképesztően nőies. Bátran viselj hozzá látványos ékszert.

Mondtuk előre, hogy a kék, türkiz, menta lesz a sláger. És persze hogy elfér a fodor a plus size ruhán! Ez a fazon kiemeli a melledet, de előnyös, ha a csípőtől bővülő fazont szereted. Ha elégedetlen vagy a comboddal, válassz picivel hosszabb fazont!

Kísérletezz! Bátran kombináld az anyagokat, ahogyan ebben a felsőben is megjelenik a műbőr és a pamut. Ezt akár egy hasonló árnyalatú, pink//fukszia nadrággal is felveheted.

Amint egyre többet fog sütni a nap, szóval miért ne hagynád szabadon a vállaidat?! A hasonló fazonú darabokat csak pánt nélküli melltartóval viseld!

A lila árnyalataival is feldobhatod a tavaszi szettedet. Ez a fazon, miközben kiemeli a válladat, eltakarja a karodat, és ha kell, a pocakodat is. Viselheted farmerral, de ahhoz rövid, hogy leggingsszel hord!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top