Öltözködjünk

Így hordd a tüllszoknyát háromféleképpen!

A balettszoknya street wear változata már megint - és még mindig - trendi. Három szettben mutatjuk meg, hogyan hordhatod.

Rózsaszín-fekete

Így hordd a tüllszoknyát háromféleképpen!
Szoknya: 3500 forint, felső: 4500 forint, táska: 21 900 forint, cipő: 3500 forint, lelőhely: AsiaCenter

A klasszikus balettos színpárosítás, vagyis babarózsaszín-fekete semmihez sem passzol jobban, mint a tütühöz. A felső megkötője szintén a balettos stílust idézi. A szetthez természetesen illene egy balerinacipő is, ám mi egy kevésbé magától értetődő vászoncipőt választottunk hozzá. 

Ezüst

Így hordd a tüllszoknyát háromféleképpen!
Szoknya: 3500 forint, top: 6500 forint, dzseki: 9900 forint, táska: 4500 forint, gyűrű: 1290 forint, cipő: 17 900 forint, lelőhely: AsiaCenter

A tütü-atléta párosítást Carrie Bradshaw óta ikonikus. A legaktuálisabb trendekhez alkalmazkodva pedig így néz ki a szett ezüst-feketében. Megküldve egy ezüstös dzsekivel, táskával és ezüst-fekete magassarkúval.

Military stílus

Így hordd a tüllszoknyát háromféleképpen!
Szoknya: 3500 forint, top: 6900 forint, dzseki: 9900 forint, sapka: 1400 forint, cipő: 3000 forint, lelőhely: AsiaCenter

A military és a balerina stílus egyáltalán nem zárják ki egymást, sőt! A párosítás merész és éppen ettől stílusos. A lényeg a harmonizáló színvilág, ami a katonazöld-fekete párosítás esetében maradéktalanul megvalósul. Ehhez a szetthez a magassarkú viszont már túl sok lenne, épp ezért ajánlunk hozzá egy slip-ont, persze szintén katonazöldben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top