Öltözködjünk

A H&M újraértelmezte a kosztümöt és a kis feketét

A H&M high-fashion kollekciója, a Studio minden évben kétszer kínál különleges és egyedi darabokat a divatrajongóknak, egyet a tavaszi-nyári, egyet pedig az őszi-téli szezonra. A ma debütáló kollekció a határozott és független nő gardróbjának darabjait tartalmazza.

Az idei őszi-téli Studio kollekciót New York energiája és kreativitása inspirálta, melyben megjelennek a városra oly jellemező street art és graffitielemek is. A kollekció a tökéletes gardróbhoz szükséges darabokat tartalmazza, amikhez a tervezők olyan időtálló ruháknak adtak új stílust, mint a klasszikus kosztüm, a kis fekete ruha vagy a gyöngynyaklánc. A kollekcióban az ultranőies darabok keverednek a férfiasabb sziluettekkel, melyek hangsúlyos, de mégis bájos hangulatot sugároznak. A ruhákhoz olyan gazdag hatású anyagokat használtak, mint a gyapjú, a szatén, vagy a jacquard.

Megnézem
Összes kép (6)

 
„Ez a kollekció a szabásvonalakról és a nőies sziluettek kihangsúlyozásáról szól. Ugyan vannak nagyon nőies részletek, de mi ezt kombináltuk kicsit az utcai és a punk stílussal egy kemény, mégis kifinomult eredmény érdekében” – mondja Pernilla Wohlfahrt, a H&M tervezői csapatának vezetője és kreatívigazgatója. 
 
A Studio egy férfikollekciót is tartalmaz, amelyhez a hegymászás szolgált inspirációul, a felfedezés és a sport nehézségére fókuszálva és azt utcai viseletté alakítva. A klasszikus téli viseletet, mint a bomberdzsekit és a télikabátot újragondolták, és a modern férfi igényeihez szabták. A durva kötöttek és a funkcionális részletek, mint a bevarrt övek, gumírozott gombok és kapcsok kontrasztja a kikeményített ingekkel és elegáns szabásvonalakkal egy nagyon modern és hangsúlyos kollekciót eredményezett.
 
A H&M őszi-téli Studio kollekciója szeptember 14-től kapható a Váci1-es üzletben és online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top