Öltözködjünk

Katalin hercegné kölcsönvette II. Erzsébet nyakláncát

II. Erzsébet annak idején Diana hercegnőnek is köncsönadta azt a nyakláncot, melyet a minap Katalin hercegné viselt.

II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulóját ünnepelték a minap a windsori kastélyban. Az estélyen Katalin hercegné a királynő egyik gyémántokkal díszített gyöngysorát viselte, ezzel is tisztelegve az uralkodó előtt. Az ékszert a nyolcvanas évek elején a japán kormánytól ajándékba kapott gyöngyökből készítették II. Erzsébetnek.

Getty

A szóban forgó nyakláncot II. Erzsébet többször is viselte az elmúlt évtizedekben, de 1982-ben kölcsönadta Diana hercegnőnek is egy fogadásra.

Getty/Pinterest

Bár az esemény nem volt sajtónyilvános, így Katalin hercegnéről csak az autóban ülve készültek fotók, ám ezek alapján úgy tűnik, hogy II. Erzsébet nyakláncához Diana egyik híres ékszerét, a tojás alakú gyönggyel és apró gyémántokkal díszített Collingwood fülbevalót vette fel, melyet több alkalommal is láthattunk már rajta, többek között a spanyol királyi pár tiszteletére adott vacsorán és a hercegi pár belgiumi látogatásán is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top