Otthon

Tippek, nem csak zöldeknek

Hogy megzöldüljenek szomszédaid, talán még barátaid is az irígységtõl, helyetted is törtük a fejünket konkrét tippeken.






Kattints a képre!

A feng shui esetében sok száz éves művészetről beszélünk, de ettől persze még lehetsz modern! Az elv a fontos – az pedig megvalósul egy “szintetikus zöld”, avantgarde ülőke esetében is.






A színek varázsa: képzeljünk a kompozícióba a zöld helyett egy fekete vagy egy bordó árnyalatot – mennyire más lenne az összhang, igaz?

Tanulság: ügyeljünk az apróságokra, a legkisebb részlet is “boríthat”.








Nemcsak egészséges, de szép is – és hatásos díszítő elem lehet egy tucatnyi belőle…
Ugye, nem is gondoltál rá?







A fürdőszoba “bezöldítése” sem lehetetlen: ha nem is cseréled le a csempét, a színt bárhol visszajátszhatod a kiegészítőkben.








Eklektikus környezetbe is illik, sőt, kifejezetten “összerendez” ez a fakózöld árnyalat.

A túl sok színnel azonban csínján bánjunk, mert végül egyik sem érvényesül – sokat segít ilyenkor a semleges háttér. (Gondoljunk csak bele, hogy mutatna mindez egy virágos tapétával!)









Kattints a képre!
Az örökzöld sláger: a fonott bútor. Természetes és derűs – olyannyira, hogy akár natúr színekkel és fémtárgyakkal is kiegészítheted, mégsem lesz az összhatás rideg.





Mi más is lehetne a legzöldebb zöld amit el lehet képzelni?
Nem kell nagy hozzáértés, hogy néha meglocsolgassuk szobanövényeinket.  Bizonyított tény, hogy növényeink oxigént termelnek így felfrissítik a levegőt, és egyúttal dekoratívak is. Látványuk megnyugtató, és minden környezetben jól mutatnak, legyenek akár a konyhában vagy éppen a fürdőszobában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top