Otthon

Lakópark, hálószoba, vízágy

A lakóparkok manapság nagyon divatba jöttek. Már aki képes megfizetni õket. Kíváncsiak voltunk, vajon hogyan néz ki egy igazi lakóparkos hálószoba, és meglátogattuk Alízt, aki egyedül él egy budai hegyekben található lakóparkban.





Egy szép, napos hétvégén kikocsiztam a budai hegyekbe, hogy meglátogassam Alízt, kedves szingli barátnőmet, aki vadi új lakóparkos lakásában él – értelemszerűen – egyedül. A viszonylag nagyméretű hálószobába belépve, rögtön feltűnt a hatalmas ágy, amelyen kiválóan el lehet férni keresztben és hosszában is. Látszik, hogy aki itt él, annak igazán fontos a kényelmes, nagy méretű ágy. Alíz huncut csillogással a szemében biztatott, hogy nyugodtan ráülhetek, ha akarok. Hát jó, legyen. Mondanom sem kell, hogy a tapasztaltak a meglepetés erejével hatottak rám. A normális ágynak hitt fekvőalkalmatosság ugyanis egy vízágy volt! Süppedős, igazi, langyos vízágy. Azonnal keresztbe feküdtem rajta. Hogy milyen érzés volt? Kellemes és furcsa: olyan, mintha egy gumicsónakban himbálóznék a tengeren. Az egzotikus összhatást csak erősítette a vízágy felett lévő nagy méretű tükör. Miközben ringatóztam, saját magam mosolygott vissza rám – teljes életnagyságban – a plafonról. Azonnal eszembe jutott, hogy a tükör nem véletlenül van az ágy felett… Ebben a szobában tényleg huncut gondolatai támadnak az embernek. A vízágy előtt egy bársony zsámoly volt, amelyről barátnőm sejtelmes mosollyal csak annyit mondott, hogy kiváló hasznát veszi a különböző szerelmi játékoknál – ő csakúgy, mint partnere. A párnahuzat jázmin illatú, világosít fel barátnőm.





Alíz hálószobájának a színe rózsaszínű, de nem a fehérneműről ismert árnyalat, annál egy leheletnyivel erősebb. A fenyőkomódon egy zambiai harcos erotikus termékenységi szobra található, amit Alíz egy dél-afrikai utazása alkalmával vásárolt egy johannesburgi bazárban. A kis méretű szobor felett egy indiai művész falfestményét látom, amely egy szerelmi jelenetet ábrázol a Káma Szútrából. A sarokban kompletten berendezett virágoskert: cserepes virágok, bonszai. Az egész lakás nagyon kellemes benyomást kelt, köszönhetően a jól megválasztott kiegészítőknek. Bársony sötétítő függönyök, süppedős szőnyeg, tükörasztal. Televízió egyáltalán nincs, csak a „falakból” vagyis az éjjeli szekrénykék mellé rejtett hangfalakból áradt valamilyen érzéki zene. Ha jól érzékeltem, quadrofón technikával volt dolgom, azaz négy hangforrásból jött a hang. Az éjjeli szekrényen füstölő (enyhe szantálfa illatot árasztó). Mint barátnőm elmondta, a füstölő, különösen a szantálfa aromájú, élénkítő hatással van a szexuális közérzetre.






– A bonszai fákat egy tokiói utazásom alkalmával vásároltam – mutatott az ablak melletti apró törpefácskákra Alíz. – Nekem nagyon tetszik a bonszai, mert olyan aranyosak, ahogy ott állnak a sarokban. És attól függően, hogy milyen fény esik rájuk, mindig újabb arcukat mutatják. Soha nem tudom megunni őket.








Barátnőm szerencséjére a hálószoba az épületkomplexum gyönyörűszép parkjára néz. Így legalább senki sem leskelődhet, ha éppen meztelenül támad kedvem sétálni, mondta Alíz. Ráadásul a szoba hatalmas panorámaablakkal rendelkezik, így egész évben a zöld fenyvesekre nyílik kilátás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top