Otthon

Szőrpamacsok akcióban: a 8 legkedvesebb cicás videó

Ahogy a mondás tartja, a kutya az ember legjobb barátja. A cicus viszont kétségkívül a legédesebb. Ezek az átok rossz szőrmókok hihetetlenül vicces helyzetbe tudnak kerülni, csak hogy még boldogabbá tegyék az életünket.

Az apró satyekos kiscirmos

Egyértelműen a hónap sztárja! A sármos kis kendermagos macskacsemete anyukája nem nézi jó szemmel, hogy fia egy Jacko-kalapban divatozik. A szülői vasfegyelem lesújt, és mi könnyes szemmel sóhajtunk fel: ó, ne!

Pattogatott cicusok

Egy kismacskánál egyetlen dolog sokkal viccesebb: sok-sok kismacska. A következő videón egy izgága alom önfeledt ugrabugrálását nézhetjük végig, remek cicatalpalávalóval.


Macsek-csiki-csuki

A legegyszerűbb játékok a legjobbak, még egy kiscica számára is. Kétkezes csikizésre négymancsos válasz, tíz apró karommal.

Kutya-macska barátság igenis létezik

Végre egy leleplező videó, amely cáfolni hivatott azt a több évszázados tényt, hogy a kutyák és a macskák folyton harcban állnak. De lehet, hogy a nyájas nyálfürdő csak félrevezetés?

Egy doboznyi szőrgombóc

Ma már nem sikk egy doboz macskanyelv, sokkal inkább egy doboz kölyökmacska. Dobozból ki, dobozba be, mindenkinek megvan a helye!

Fő a ritmusérzék

Ha azt gondolnánk, hogy a cicákat teljesen hidegen hagyja a pezsgő ritmus, akkor íme a cáfolat. Nem is egy-két tehetség, hanem egy ölnyi zenebarát macska lüktet a kanapén.


Keyboard Cat, a világsztár

Saját YouTube-csatornája van, a róla elnevezett oldalon pedig pólót, bögrét és más, a képével díszített csecsebecsét lehet vásárolni. Ő Keyboard Cat, a gigasztár. Videója több száz amatőr kutya- és cicatulajdonost ihletett meg, és rengeteg sztár rajong ma is érte.


Thai masszázs? Az semmi!

Az igazi masszázsban az egész test aktívan részt vesz. Tudja ezt ez a csokilabradort kényeztető kendermagos mestermasszőr is. Tökéletes lábmunka!

Macska.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top