Otthon

Dizájndíjas pendrive csajoknak 2 in 1 funkcióval

Nem csak a papírokat fogja össze, de közben akár 4 GB-nyi adatot, több ezer fényképet vagy akár egy órányi, jó minőségű videót is tárol.

2 in 1 – adattároló és iratkapocs egyben

A csajos színekben kapható Clip-it USB-meghajtó a flashmemóriák előnyeit az iratkapocs egyszerű funkciójával ötvözi, így hihetetlenül praktikus megoldás otthon és az irodában egyaránt. És ha ez még nem győzött meg, eláruljuk, hogy ez az Arman Emami által tervezett kis kütyü elnyerte a Red Dot “Best of the Best” 2010 formatervezési díjat.

• A Clip-it USB-meghajtó iratkapocsként is használható, de akár ruhára is csíptetheted
• Élénk színekben kerül forgalomba: fekete, fehér, citromsárga, zöld, rózsaszín, kék, narancssárga
• 2 vagy 4 GB kapacitás

Store ‘n’ Go Clip-it USB-meghajtó
Store ‘n’ Go Clip-it USB-meghajtó

 

Az iratkapocs alakú és funkciójú meghajtóval elektronikus és nyomtatott, illetve kézzel írt adataidat egy helyen tárolhatod. Mostantól akár média tartalmakkal együtt is elküldheted vagy tárolhatod papírra nyomtatott dokumentumaidat, anélkül, hogy CD írással vagy külön e-mail csatolmányokkal kellene bíbelődnöd.

Amikor a régi és új világ találkozik
Amikor a régi és új világ találkozik

Olyan könnyű, hogy akár levélben is elküldheted

A hagyományos papíralapú iratokat akár multimédia tartalommal kombinálva is postára adhatod a vékonyka USB meghajtónak köszönhetően. A pendrive óriási előnye, hogy szinte egyáltalán nincs súlya, így nem jelent külön költséget a postára adáskor.

A Verbatim Clip-it USB-meghajtó 2 és 4 GB-os változatban már kapható 2625 illetve 3625 Ft-tól (ÁFÁ-val).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top