Otthon

Barbie-házban él lányaival a rózsaszín-mániás nő

A Bolton városában élő Wanda Matthews felnőttkorára sem nőtt ki a rózsaszín korszakából. Sőt.

A kétgyermekes anyuka otthonát vélhetőleg még Barbie is túlzásnak találná. A nő valósággal megszállottja a rózsaszínnek: minden nap rózsaszín ruhákat visel, a házának pedig nem csupán a falai és a berendezési tárgyai rózsaszínek  – vagy legfeljebb azzal harmonizáló árnyalatúak –, de piperetermékekből, tisztítószerekből, sőt élelmiszerekből is lehetőség szerint olyat választ, melyeknek legalább a csomagolása rózsaszín. A fiatal anyuka lányait, a 3 éves Keelie-t és a 2 éves Keirát is csak rózsaszín ruhákban járatja és kizárólag rózsaszín játékokat vesz nekik. 

 
Barbie-házban él lányaival a brit anyuka
 Forrás: Daily Mail

 

„Sokan úgy gondolják, hogy ez túl sok, de nem érdekel. Nekem soha nem elég ebből a színből és a lányaimnak sem. Fogalmam sincs viszont, hogy mi lenne akkor, ha lenne egy fiam is” – mondta Matthews a Daily Mailnek nyilatkozva. A nő elárulta továbbá azt is, hogy jelenlegi barátja is elfogadja a rózsaszín-mániáját és soha nem kritizálja érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top