Otthon

Itt a fűthető egér!

Ne dideregj otthon az íróasztalod mellett! Átmelegít néhány, számítógéphez csatlakoztatható kütyü!

Itt a fűthető egér!Kimondottan a fázós számítógép-felhasználók számára fejlesztettek ki néhány, USB-csatlakozóval működtethető rafinált eszközt. E tárgyak nem csak azért hasznosak, mert hőhatásukkal még a legnagyobb hidegben is komfortérzetet biztosítanak, hanem azért is, mert segítenek spórolni. Használatuk mellett ugyanis nem kell az egész lakást felfűteni, kisebb a gáz- és a villanyszámla is.

Az ülőmunka egyik velejárója, hogy lassítja a vérkeringést, ezáltal eleve csökken a végtagok hőmérséklete. Télen a legrosszabb a helyzet, amikor eleve fázósak vagyunk. Ha az ötödik bögre forró tea sem segített, azt ajánljuk, jéghideg lábadra húzz számítógépre USB-vel csatlakoztatható, fűthető mamuszt. Amennyiben a kezed is hamar elgémberedik, bátran próbáld ki a fűthető egeret! Ha hidegre érzékeny a derekad, akkor az USB-kábellel fűthető párnát épp neked találták ki. Ez utóbbi darab különösen azok számára hasznos, akik éjszaka sem tudnak meglenni a gépük nélkül. Nincs is jobb, mint fincsi meleg párnán szunyókálni az ágyban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top