Otthon

Jennifer Aniston bababirodalma

Állítólag nem igaz a tavaly év végén lábra kapott a hír, miszerint a Jóbarátok sztárja állapotos. Kinek szánja mégis a két gyerekszobát?

 

Jennifer Aniston bababirodalmat rendezett be New Yorkban

Nem meglepő a hollywoodi hírességek körében, hogy úgy adják-veszik a méregdrága ingatlanokat, mint ahogy az átlagember mozijegyet vált. Jennifer Aniston legutóbbi beruházásán azonban mi is felkaptuk a fejünket, de nem a luxuslakásért kifizetett 9 millió dollár miatt. Az ár oké, ugyanabban az épületben kínálnak drágábban is kéglit. Inkább érdekes az, hogy a New York egyik legelőkelőbb környékén, a Gramercy Park szomszédságában megcsípett otthonban rögtön két fényűzően felszerelt babaszoba is található. Sokat elárul az is, hogy Jennie a terepet már nem egyedül, hanem kedvesével, Justin Theroux-val szándékozik birtokba venni – adta hírül a Forbes Magazin.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A lakás egyébként kivételes adottságokkal bír, ingatlanszakértők szerint ötcsillagos szállodák színvonalával vetekszik. Ennek egyik oka az, hogy az épület, melyben Jennie új otthona található, a 30-as években épült – így minden helyiség klasszikus méretű, a belmagasság pedig csaknem 4 méteres. A lakás finom eleganciája a színésznő ízlésvilágát tükrözi. Ahogy sokszor mutatkozik farmerban, úgy a lakberendezésben is kerüli a feltűnő pompát. Megveti például a márványt, mely szerinte a pökhendi milliomosok mániája, emiatt ő mindenhová, még a konyhába is keményfaburkolatot tettetett. Kivételt képez persze a gyerekszoba, ahol mélyen süppedő padlószőnyeg várja, hogy előbb vagy utóbb puha gyerek talpacskák totyogjanak rajta.

A kényelmet itt különben nem csak a kandallós nappali, a 3 háló, a 2 gyerekszoba, a 3 fürdőszoba, illetve a modern konyha szolgálja. Jár a lakáshoz házvezetőnő, inas és komornyik, szobaszerviz, rendezvénybonyolítás, állandó szakács, personal shopping, autómosó szolgáltatás, illetve a szomszédos épületben található Gramercy Hotelben működő konditeremnek, uszodának és a szaunának a használata is. Így biztos ki lehet bírni az életet, akár jön a gyerek, akár nem…

Rihanna már bánja, hogy megvette jelenlegi lakását. Mindenki átvágta. Katt ide a sztoriért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top