Otthon

Székre szerelt sítalp a legújabb trend

Teljesen elgémberedtél a széken, amin ülsz? Szerelj rá sítalpakat, meglátod, mindjárt másképp fest a világ!

Sítalpat a székre?Talán épp az ilyenkor aktuális havazás ihlette meg a dizájnereket, amikor feltalálták a széklábakra erősíthető eszközt. A sítalpas szék – bár a név megtévesztő – nem sportolásra szolgál, havas lejtőkre cipelni tehát nem kell. A talpakkal hintaszékké alakított ülőalkalmatosság inkább többletkényelmet biztosít.

Az ötlet különben zseniális. Az edzett fából készült talpak hosszanti irányban hornyoltak, a vájat pedig gumírozással bélelt. Ilyen módon a hasadék hasznos keresztmetszete a legtöbb széklábmérethez rugalmasan igazodik, s eléggé szorosan tart. Épp az a fantasztikus az egyszerű ötleten alapuló találmányban, hogy a fatalpakba szinte minden szék lába beilleszthető.

A különböző ívekkel gyártott széksítalpakat aszerint érdemes beszerezni, hogy lendületes, vagy éppen csak alig-alig billenő hintázási lehetőségre vágyunk. Az amerikai lakberendezési boltokat már az idei szezonban elárasztották a széksítalpak – nem kétséges, hogy hamarosan nálunk is kapható lesz az alkalmatosság.

Szeretnéd tudni, hogy a vágyfokozó hálószobába milyen ülőalkalmatosság való? Katt ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top