Otthon

Világító bilivel könnyebben lesz szobatiszta a gyerek

Két anyuka új módszert dolgozott ki a szobatisztaságra szoktatás megkönnyítésére. Pofonegyszerű ötlet, ami állítólag még működik is.

A két kisgyerekes barátnő, Kerry Marriot és Rachael Forder saját tapasztalataikból kiindulva fejlesztették ki találmányukat, a világító bilit.

„Rachael egy átlátszó bilit használt, ami alá betett egy lámpát, én pedig a bili közvetlen közelében helyeztem el egy világítótestet” – magyarázta a The Sunnak nyilatkozva Kerry. A két asszony azt állítja, gyerekeik sokkal szívesebben használták a világító bilit, mint a hagyományos változatot, és ez igencsak megkönnyítette a szobatisztaságra szoktatást.

A feltalálók, találmányukkal

A feltalálók, találmányukkal

Forrás: The Sun 

 

Rachaelék más anyákkal is megosztották módszert, akik szinte egytől egyig sikerrel alkalmazták. Innen jött az ötlet, hogy a házilagos megoldások helyett tervezzenek egy beépített világítással rendelkező bilit, így született meg a LumiPotti. „Egy nap azon mosolyogtunk, hogy lehet, hogy még senki nem talált ki ilyesmit?!” – idézte fel Kerry.

A találmánynak egyelőre csak a prototípusa készült el, a két anya jelenleg gyártókkal tárgyal, és remélik, hogy még idén piacra kerülhet a termék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top