Otthon

Nyolcvannal száguld a motoros babakocsi

Nem túl valószínű, hogy ez lenne az anyukák álma...

Egy fiatal, brit apuka, Colin Furze saját kezűleg készítette el a száguldó babakocsit. A vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi egy motorbicikli motorját és alkatrészeit szerelte be egy babakocsiba, a kosárra pedig fém védőlemezeket szerelt. A motoros babakocsi benzinnel működik, kézikarokkal lehet kormányozni és a talprészhez szerelt pedálokkal szabályozható a sebessége. Akár 80 km/h-ra is fel tud gyorsulni.

Nyugalom, nincs benne baba

Nyugalom, nincs benne baba

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Colin akkor határozta el, hogy megépíti világ leggyorsabb babakocsiját, amikor a barátnője, Charlotte teherbe esett. A korábbi világrekord egy 50 km/h-val repesztő babakocsi volt, ezt kellett felülmúlnia. Az új rekordot már a Guinness Rekordok Könyvének illetékesei is hitelesítették.

A férfi egyelőre csak szórakozásból furikázik a babakocsival, a fiát, Jake-et azonban nem meri beletenni. Azt tervezi ugyanakkor, hogy tovább tökéletesíti a masinát, hogy elég biztonságos legyen a baba szállításához. Igaz, a barátnője vélhetőleg akkor sem örülne, ha a gyerekkel száguldozna. Amit messzemenőkig meg tudunk érteni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top