Otthon

Összepárosítja a zoknikat az okostelefon

Talán a férfiak is kedvet kapnak a zoknipárosításhoz, ha közben a telefonjukkal játszhatnak.

Összepárosítja a zoknikat az okostelefonNincs zoknisfiók kallódó fél pároknak fenntartott zug nélkül. Ennek próbál véget vetni egy új, zoknipárosító és -selejtező mobilalkalmazás, amit a Blacksocks nevű svájci luxuszoknigyár dobott ki.

Szól, ha cserélni kell

 

A párosításhoz előbb chippel kell ellátni a zoknikat, ez alapján jelzi a szkenner, ha két zokni összetartozik. A program azt is számon tartja, hogy mikor vették a zoknikat és hány mosáson vannak túl, és szól, ha ideje lecserélni őket.

Az alkalmazást főleg a kütyükedvelő férfiaknak szánták, akik számára nagy megpróbáltatást jelenthet a sok fekete zoknit összepárosítani. Talán arra is jó lehet az újítás, hogy a férfiak kedvet kapnak a chipes párosításhoz, így nem kell ezt is a nőknek megcsinálniuk helyettük. Bár a program és hozzá tíz pár okoszokni több mint negyvenezer forintba kerül, már ötszázat sikerült eladni belőle. A legjobb, hogy az okostörölköző, az okospárna után az okoszoknit is felvehetjük a szótárunkba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top