Otthon

Itt az ehető lámpa!

Ha meguntad a lámpát, akár meg is eheted. Már, ha szereted a nedves gumicukrot.

Egy kellőképpen pihent elméjű amerikai tervező, Victor Vetterlein alkotta meg ezt az asztali lámpát, melynek bizarr sajátossága, hogy meg lehet enni. A tárgy ugyanis növényi glicerin és tengeri alga alapú, emberi fogyasztásra alkalmas műanyagból készül. Leszámítva persze az égőt és a vezetéket.

Ennél lámpát?

Ennél lámpát?

Forrás: gizmodo.com

Abban az esetben, ha elegünk lesz a lámpából, el kell távolítani belőle a vezetéket és az égőt, majd lemosni, összetörni és tiszta vízbe áztatni. Az anyag egy óra alatt felpuhul és olyanná válik, mint a nedves gumicukor. Narancsos, cseresznyés, áfonyás és almás ízesítéssel rendelhető.

A lámpából akkor sem lesz környezetszennyező hulladék, ha nincs gusztusunk elfogyasztani, ugyanis komposztként is használható.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Itt az ehető lámpa!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top