Otthon

Megoldások eltünedező kulcscsomókra

A klasszikus fütyülős kulcstartót meghaladta a tudomány. Megmutatjuk, milyen kütyüket találtak ki azóta arra, hogy megtaláljuk a szőrén-szálán felszívódott kulcscsomónkat.

Nem kell igazán szétszórtnak lennünk ahhoz, hogy a lakásunk Bermuda-háromszöggé alakuljon, egy felmérés szerint naponta tíz percet töltünk azzal, hogy elveszett tárgyakat keresgélünk. A leggyakrabban felszívódó tárgy a mobiltelefon, ezt követi a lakáskulcs, a kocsikulcs, de toplistás még a szemüveg, a pénztárca, a kesztyű és az ajakápoló is. Így nem véletlen, hogy Jennifer Aniston egy kulcskeresőt kapott ajándékba Ben Stillertől a Derül égből Polly című vígjátékban. Ott másra is bevált a ketyere, a kulcscsomó mellett a hörcsögöt is sikerült lokalizálni vele.

Már most többféle csipogó kulcskereső kapható itthon, ami megoldást kínál erre a problémára, és hónapokon belül három új generációs kulcskereső jön ki, amelyek okostelefon segítségével kutatják fel az elkallódott tárgyakat. Ezekkel az elszökött kutyát is megtalálhatjuk, vagy akár virtuális pórázra köthetjük a parkban játszó gyerekeket.

Megnézem
Összes kép (1)

Ti használtok ilyesmit? Ha igen, írjátok meg kommentben, hogy bevált-e!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top