Otthon

Tom Cruise eladta egykori szerelmi fészkét

A színész három korábbi nejével is élt a New York-i lakásban. Ha negyedszer is megnősül, az új asszonyt már nem oda viszi haza.

3 millió dollárért, azaz nagyjából 658 millió forintért adta el nemrégiben az egyik első New York-i lakását Tom Cruise. A színész mindhárom eddigi feleségével, vagyis Mimi Rogersszel, Nicole Kidmannel, végül pedig Katie Holmesszal és Suri lányukkal is megosztotta a 204 négyzetméteres, tizedik emeleti otthont. Rajtuk kívül két egykori kedvese, Rebecca De Mornay és Cher is lakott vele  egy ideig a háromszobás lakásban.

Az egyik amerikai lap értesülései szerint éppen ez volt az egyik fő oka, hogy megvált tőle: „Túl sok emléke fűződött hozzá. Ő is ember” – fogalmazott egy, a sztárhoz közel álló forrás.

Képek: Northfoto / Zimbio
Képek: Northfoto/Zimbio

Sajtóinformációk szerint Cruise egy másik lakást készül vásárolni New York Manhattan negyedében, de elképzelhető az is, hogy inkább egy házat vesz majd egy nyugalmasabb környéken, valahol a város közelében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top