Otthon

I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny

Hogyan válhatnak kreatív ötletekkel korszerű, minőségi otthonokká a panellakások, milyen megoldásokkal alakíthatók ideális és pénztárca kímélő lakóhellyé? A FŐTÁV Zrt. I LOVE PANEL – panellakás szépségversenyhez kapcsolódó játék, amely a legszebb budapesti panellakást keresi egyedi, sokak számára hasznosítható ötletek díjazását tűzte ki célul.

I love panel Panellakás szépségverseny

A közösségi felelősségvállalásnak köszönhetően a lakókörnyezet szépítésére egyre nagyobb az igény. A környezetszépítés mellett azonban nagyon fontos a régi épületek felújítása és energetikai korszerűsítése is. Ezek révén a panelek újra vonzóvá válhatnak, akár a fiatalabb generációk számára is.

Fedezzük fel, hogy a panel nem szükségmegoldás, hiszen számtalan lehetőség rejlik benne. Remekül alakítható. Némi kreativitással, térátalakítással, lakberendezési ötlettel igazán vonzó életteret alakíthatunk ki magunknak. A szépülő környezet, a jól kialakított infrastruktúra, a remek közlekedés és a lakótelepek biztonsága is hozzájárul a panelek vonzerejéhez.

I love panel Panellakás szépségverseny

A FŐTÁV Zrt. nem titkolt célja, hogy együttgondolkodásra hívjon bennünket. Az I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny kampány azért született, hogy közösen ötletelve korszerű, minőségi otthonokká varázsoljuk a panellakásokat, megmutatva milyen megoldásokkal alakíthatjuk őket ideális és pénztárcakímélő lakóhellyé. Az energetikai korszerűsítések segítségével pedig a megszépült panellakások, sokkal olcsóbban fenntarthatóak. A fűtéskorszerűsítés, a gépészeti fejlesztések, az árnyékolástechnikai megoldások, valamint a lakások összekapcsolása mind olyan tényezők, amik a takarékosság mellett környezetvédelmi hatással is bírnak. Ez a szemléletváltás pedig egy új trendet indíthat el, hogy a panelben élés kényszerűség helyett lehetőségként kerüljön be köztudatba.

I love panel Panellakás szépségverseny

Szeptember 11. és október 11. között a FŐTÁV az I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny kampány keretében keresi a legszebb panellakást.

Egyedi és kreatív megoldásokkal alakítottad át a paneled?

Akkor most itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!

És ha tiéd a legtöbb szavazat, a vállalat értékes nyereményekkel jutalmaz.

 

Jelentkezz az I LOVE PANEL – Panellakás szépségversenyre!

 

Játékleírás

A játék a facebook.com/fotavzrt oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a jelen játékszabályzatot és adatvédelmi nyilatkozatot elfogadók regisztrálhatnak a részvételhez. Ezt követően saját, választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget. A játékosok saját URL címet kapnak, melynek segítségével gyűjthetik a lájkokat. A legtöbb lájkot kapó játékos nyeri a fődíjat, de a második és harmadik helyezett is díjazásban részesül.

A résztvevők a regisztrációval vállalják a nyilvánosságot, azaz hogy róluk és lakásaikról további képek készüljenek, valamint hogy a díjátadó ünnepségen részt vesznek, és a megjelenő sajtó rendelkezésére állnak a kampányhoz kapcsolódó kérdések megválaszolásában. Amennyiben a nyertes játékosok a fentieket megtagadják, úgy díjuk automatikusan a következő legtöbb szavazatot kapó játékosokra száll.

A játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk feltöltött képeket a szervezők a játék online és print promóciójához használják, a személyes adatok közlése nélkül. Szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy az elkészült fotókat és videókat térben és időben a jövőben, hasonló játékok, promóciók reklámozásához felhasználják, személyes adatok (név, cím stb.) felhasználása nélkül.

A játék 2013. szeptember 11-től október 11-ig tart. Ebben az időintervallumban lehet galériákat létrehozni és szavazatokat leadni, az ezen túl érkezőket a FŐTÁV nem tudja értékelni. A szavazatok összesítése után a FŐTÁV Zrt. eredményt hirdet.

I love panel Panellakás szépségversenyA játék első helyezettje 300 000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát, a második helyezett 100 000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig 50 000 Ft Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A kártya 5 éven keresztül bármekkora részletekben levásárolható az IKEA budapesti és budaörsi áruházaiban. A játékban szavazók között pedig 5 db 20 000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártya kerül kisorsolásra. A nyeremények készpénzre nem válthatóak és át nem ruházhatóak.

A nyeremények ünnepélyes díjátadón kerülnek átadásra a FŐTÁV Zrt. központi épületében.

A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit elérhetik a http://www.fotav.hu/sajtoszoba/i-love-panel/ oldalon, valamint a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top