Otthon

Költöztesd be a vidámságot a lakásba!

Tegye a kezét a szívére mindenki, és vallja be őszintén, hogy ezek a novemberi, sőt mi több, decemberi reggelek, munkanapok azért nehezebben viselhetők el, mint mondjuk egy gyönyörű napsütéses május végi megfeszített robotolás. A szürkeség ellen saját készítésű, inspiráló felirattal vesszük most fel a harcot, és nem is lesz nehéz a dolgunk..

Költöztesd be a vidámságot a lakásba!Már korán reggel kezdődik. Sötét van. Hallod az esőt (vagy a redőnyt felhúzva szembesülsz a hóval), hideg van, nyirkos minden. Hat réteget kell magadra venni, a sapka megint szétnyomta a hajadat, a kezeid a hidegtől szárazak. És még be sem értél a munkahelyedre, ahol egész nap neonfényben kuksolsz, és számolod a napokat tavaszig.

Kezdjünk el élni!

Na, ennek most vége! Igent fogunk mondani minden reggel, délben és este. Igent az új mustársárga harisnyatrendre, az új csősálakra, örömmel üdvözöljük a decembert, mert mindenki úgyis a céges karácsonyi partit várja, így mi is. Utána meg persze a családi karácsonyt, ahol a nagynénik teljesen őrült félrúzsozott szája vár majd, de mondjunk erre is IGEN-t. Hogy is mondja a dal?: „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni!”

Ezzel a roppant könnyen elkészíthető IGEN-nel üzenj az ősznek, télnek, hogy igen, te tudod, vártad, és megvan ezeknek az évszakoknak is a szép oldala.

Amire szükséged lesz:

  • habbetűk: én egy netes oldalon rendeltem pontos betűtípust, méretet megadva, pár napon belül nálam volt és 400 forintba került darabja
  • vízbázisú akrilfesték (zománcfesték)
  • vad mintájú szalvéta, dekupázsragasztó, ecset
  • dekor-ragasztószalagok (más néven dekortapasz vagy washi tape) – minél vidámabb színekben, annál jobb

TIPP: Nagyon fontos, hogy ehhez a munkához csak vizes bázisú festéket, ragasztót használj! Az oldószeres termékek megmarják a habbetű felületét, és tönkreteszik!

Megnézem
Összes kép (1)
 
Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol sok további kreatív ötletet találhatsz. Most például többféle helyes adventi naptárat készíthetsz Diával, például pukkanósat vécégurigákból vagy elegánsat borítékokból.
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top