Otthon

Így szabadulj meg a kábelrengetegtől!

Év elején szeret tiszta lappal és rendezett lakással indulni az ember, de egy-két apróság belerondíthat ebbe. Csúf hosszabbító éktelenkedik az egyébként rendezett és stílusos íróasztalon? Itt-ott összevissza futnak a kábelek? Mi segítünk, megmutatjuk, hogyan tüntesd el a hosszabbítót, hogyan regulázd meg a rendetlen kábeleket!

Egyre több elektronikai kütyü vesz minket körül. Ott a telefonunk, a laptopunk vagy az asztali gép a hozzá tartozó egérrel, nyomtatóval, monitorral, esetleg a táblagépünk, aztán a konyhában a mikró, a vízforraló, a robotgép, és a sort még hosszan folytathatnánk.

Azok a fránya kábelek!

Bár már bőven benne járunk a 21. században, ezeknek a tárgyaknak áramra van szükségük, amit egyelőre többnyire kábelekkel nyernek az elektromos hálózatból. Ezek a kábelek viszont sokszor nem nyújtanak esztétikus látványt. A hosszabbító rondán fest a csinos íróasztalunkon, a konyhában lévő gépsereg vezetékei folyton összegabalyodnak. Most ezekre a problémákra kerestünk bolti és akár házilag is összeüthető megoldásokat!

Megnézem
Összes kép (1)
Az inspirációk és ötletek után bazárunkban praktikus, itthon is megvásárolható kiegészítőket gyűjtöttünk össze a lelőhelyeikkel együtt. Ha szép a hosszabbítónk, akkor semmi szükség arra, hogy elrejtsük, a színes kábelvezetőkkel pedig vidámságot vihetünk a szürke irodába, de nagy kedvencünk a telefontöltést kényelmesebbé varázsoló cucc is.

Így szabadulj meg a kábelrengetegtől!

1. Fából készült hosszabbító, Tilka 16 500 forint
2. Négyzet alakú kábelvezető, Conrad 2290 forint
3. Színes kábelvezetők, inShop 1090 forint
4. Fehér kábelvezető, Apple Store 4409 forint
5. Fali kábelvezető, Tilka 1050 forint
6. Kábelvezető és tartó telefontöltéshez, Bigyóshop 1990 forint
7. Hosszabbító doboz, IKEA 1990 forint
8. Kábelrendező, Bigyoshop 990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top