Otthon

Hová tegyük a szakácskönyvet? Hát a tartójára!

Akár a nagymamától örökölt szakácskönyvből, akár érintőképernyős táblagépről főzöl, mindenképpen jól jöhet egy csinos állvány. Így nem érhetnek olyan meglepetések, mint amikor ragacsos kézzel állunk a konyhában, és ránéznénk a receptre, de sajnos becsukódott a könyv.

Ha beszabadulok a konyhába, két eshetőség áll fent: vagy a nagymamámtól örökölt szakácskönyvből készítek el egyet a családi receptek közül, vagy a hűtőben található alapanyagokhoz keresek egy receptet a neten. Utóbbinál természetesen vagy az okostelefonom vagy a táblagépem szolgál szakácskönyvként.

Kottatartó főzéshez

Akármelyik módszert követitek, mindenképpen jól jöhet egy állvány, hogy mégse a papírra vagy a kijelzőre kenjük az isteni bolognai szószt a nagy lendületben. Ha a zenészeknek is jár a kottatartó, miért ne használhatnánk a vasárnapi sütés-főzés levezényléséhez is könyvtartót? Körülnéztünk, milyen okos megoldások léteznek:

Megnézem
Összes kép (1)
Érdekes, hogy a nagy lakberendezési és konyhafelszerelési márkáknál nem nagyon találtunk csinos szakácskönyvállványokat, de a kézművesoldalakon annál többet. Ezeken az oldalakon hatalmas a kínálat, mindenki talál a saját stílusának megfelelőt, akár csipkéset, akár minimalistát keres.

Hová tegyük a szakácskönyvet? Hát a tartójára!

1. Csipkés állvány, Meska 2590 forint
2. Fából készült tartó, Etsy 27 270 forint
3. Állítható állvány, Limegift.hu 4450 forint
4. Indamintás állvány, Etsy 13 410 forint
5. Villákból hajlított, Etsy 18 750 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top