Otthon

Háziwellness a fürdőszobában

Most jön az utolsó hajrá, már hivatalosan sem sok van hátra a télből, és valljuk be, a hideg és a fényhiány mostanra kicsit megviselte a szervezetünket. Körülnéztünk, milyen szépségekkel vehetjük magunkat körül a fürdőszobában, hogy feltöltődjünk otthon, és a zöld növények és a színek hiányát ellensúlyozzuk.

Nem kell szaunát csinálnunk a fürdőszobában vagy elaludnunk a kádban ahhoz, hogy teljesen kikapcsoljunk és alaposan kipihenjük magunkat a saját fürdőszobánkban. Egy 10 perces meleg vizes fürdő vagy egy negyedórás forró fürdő a végén hideg zuhannyal csodákat tesz a télben meggyötört testünkkel. Nem véletlenül járunk fürdőkbe évszázadok óta.

Egy fárasztó munkanap után, amikor sem az idő, sem a pénztárcánk nem teszi lehetővé, hogy egy fürdőben vagy éppen egy wellness-szállóban kényeztessük magunkat, pihenjünk egyet otthon, a saját fürdőszobánkban. Ehhez szedtünk össze nektek és magunknak néhány tuti tippet és praktikát, mert otthon is érezhetjük magunkat fürdőző Kleopátrának.

Megnézem
Összes kép (1)

Ezt vedd!
Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy természetes anyagokkal és színekkel tegyétek kellemesebbé a fürdőszoba hangulatát, akkor nézzétek körül a válogatásunkban, amiben hatezer forint alatti kiegészítőkből válogattunk. Egy fonott kosárban a szennyes ruha is szépen mutat, az apró piperekellékeket elnyelik a fadobozok, a fürdőszobaszőnyeg és a parfümösüvegcse pedig eleganciát visz a fürdőbe.

Háziwellness a fürdőszobában

1. Fadobozok, IKEA 2990 forint
2. Szappantartó, F&F Home 999 forint
3. Törülköző, H&M Home 1990 forint
4. Gyertya, H&M Home 1790 forint
5. Szőnyeg, H&M Home 3990 forint
6. Zuhanyszivacs, The Body Shop 2300 forint
7. Szennyeskosár, H&M Home 5990 forint
8. Parfümös üveg, Butlers 1970 forint
9. Törülköző, F&F Home 3490 forint

Tipp: fürdősó házilag

Háziwellness a fürdőszobában

 

Fürdősót nemcsak készen vásárolhatunk, hanem mi magunk is készíthetünk. Egy kisebb befőttesüvegnyi mennyiséghez szükségünk lesz 10 deka durva szemű sóra, 1 teáskanál szódabikarbónára, pár csepp levendulaolajra, valamint szárított levendulavirágokra. Az összetevőket keverjük össze, majd zárjuk le jó az üveget, és pár napig hagyjuk pihenni. Ha letelt a pihenőidő, akkor adagoljunk a sóból a meleg fürdővízbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top