Otthon

Újabb képek az ukrán elit elképesztő rongyrázásáról

Hétvégén a fél világ leste leesett állal, micsoda elképesztő luxusban élt az ukrán elnök a külvárosi fapalotájában. Most újabb képek kerültek elő, ezúttal a volt főügyész, Viktor Psonka házának belsejéről.

A kis palota kívülről még egészen úgy fest, mint egy átlagos minimálbéres vállalkozó gipszoroszlános merénylete a közízlés ellen, de a házba lépve az enteriőr már-már a romániai romapaloták stílusát idézi. Bár ennyi pénzből könnyen ki lehetett volna hozni egy gyönyörű, mégis felvágós házat, úgy tűnik, Ukrajnában egy komoly hivatal élén inkább azzal lehet labdába rúgni, ha minél több aranyat és porcelánt zsúfolnak be a rendelkezésre álló felületekre. Természetesen a házigazdáról készült idealizált festmények sem maradhatnak el. Ha nem hiszed, nézd meg galériánkat!

Megnézem
Összes kép (1)

A főügyésztől egyébként múlt szombaton vonták meg a bizalmat, és ugyanaznap meg is próbálta elhagyni az országot magánrepülőn, de a határőrök visszatartották, és végül felfegyverzett testőrei mentették ki a váróból. Azóta nem tudni, hol tartózkodik, de lehet, hogy kevesebb aranyozott giccs veszi körül.

Ha lemaradtál volna róla, Janukovics, a hétvégén leváltott ukrán elnök saját állatkerttel és luxushajóval ellátott rezidenciáját itt nézheted meg!

Ha a volt főügyész házát még alaposabban szemügyre vennéd, ezen az ukrán blogon találsz még temérdek fotót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top