Otthon

Megbolondítottuk az IKEA polcát

Egy egyszerű, olcsó polcból is lehet mutatós és sokoldalú bútordarab, most megmutatjuk, milyen új ruhát kapott ez a fűszertartó, hogy aztán csinos gyerekkönyvtartó váljék belőle. Folytatódik a <a href="https://nlc.hu/cimke/gyerekszobahet/" target="_blank">Gyerekszobahét</a> az otthon rovatban.

A mostani bejegyzés rendhagyó. Eddig még nem mutattam be semmi olyasmit, amit már egy meglévő, kész műből alakítottam tovább, mert jobb ötletem támadt, mert egyedibbet szerettem volna látni. A blogom és munkásságom korai zsengéje volt, hogy a svéd lakberendezési áruház roppant kedvező áru fűszertartó polcát (800 forintba került) egyszerűen pirosra pingáltam egy kis csiszolás után, majd mesekönyvtartónak felraktuk a kisfiam ágya fölé.

Egyik este mesélés után rájöttem, hogy nem tetszik már a polc, valamit kezdeni kellene vele. Mivel másnap a nagy rendrakási hullámom végigsöpört a kézműves alapanyagaim kosarain is, markomban foghattam három különböző színű kalapgumitekercset is. Ide raktam, oda próbáltam, majd megszületett az ötlet. A polcot újrafestettem, és az első merevítőjét színes gumihálóra cserélem.

Megbolondítottuk az IKEA polcát

Amire szükséged lesz:
– Egy vagy több fűszertartó polc
– Csiszolópapír, ecset
– Zománcfesték, amilyen színben szeretnéd a polcodat
– Polconként 4×70 cm kalapgumi
– Fúrógép 3-as fafúró szárral
– Gyufa (gyertya, öngyújtó) a gumiszálak végeinek elégetéséhez

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol még sok hasznos tippet és kreatív ötletet találsz, megtudhatod például, hogyan készíthetsz szütyőt az apró játékok rengetegének, vagy ujjbábot zokniból, sőt az is kiderül, hogy gyerekes háztartásban érdemes lehet hangtompítót tenni a játékos fiókba.

 

Unalmas fogantyú helyett építs akár naponta újat!Gyerekszobahetet tartunk a Nők Lapja Café otthon rovatában, hogy segítsünk, hogyan rendezd be okosan és praktikusan a gyerekek kuckóját, és milyen kézzel készített dekorációkkal színesítheted a hangulatot. Olvass bele eddigi cikkeinkbe!

Unalmas fogantyú helyett készíts újat Legóból!
Hová préselhetünk még be egy íróasztalt, ha kicsi a gyerekszoba?
Két gyerek egy szobában: hogyan férnek el?
Levente Péter lánya varrógépen folytatja a családi hagyományt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top