Otthon

Ha unod az adventi vásárokat: 5 szuper bolt, ami csak karácsonyra nyit meg

Karácsonykor számos ideiglenes üzlet várja a vásárlókat, mi most összeszedtük az öt legjobbat! Töltődhetünk ünnepi hangulattal a fénybe borult Zrínyi Passage-ban, vagy vásárolhatunk Londonban tanult magyar tervezőtől 70 százalék kedvezménnyel.

Az unalmas plázai bolyogásokat és a karácsonyi vásárok vacogását váltsuk fel olyan 21. századi vásárlási formával, mint az ideiglenes pop-up boltok látogatása. A csak bizonyos időszakban nyitva tartó üzletek általában exkluzív berendezéssel és stílussal, valamint gyakran limitált szériás kollekciókkal és különlegességekkel várnak mindenkit. A karácsonyi időszak kedvez a felbukkanó üzleteknek, mi most összegyűjtöttünk öt szuper fővárosi pop-up boltot.

Santa Shop – Marriott Hotel

Pop-up bolt nyílt hazai tervezőkkel az ünnepi időszak alkalmából a szuperelegáns, Duna-parti szállodában, a Marriott Hotelban. A boltban fiatal magyar tervezők termékei, mint például a Laoni kötött sáljai, a Mylo Pillow nyugtató szempárnái, vagy például Sármán Nóra csipkecsodái kaphatóak. A fiatal, hazai brandek mellett a szálloda mestercukrászának finomságait árusítják, a bevétel egy részéből pedig az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a szervezők. “A Santa Shop stílusát a klasszikus, modern és a vintage elemek keveréke alkotja. Fontos volt, hogy az üzlet egész világa hívogató, letisztult és melegséget árasztó legyen” – mesélte az enteriőrért felelős stylist, Mojzes Nóra.

Megnézem
Összes kép (1)

Időtartam: 2014. november 24-től 2015. január 5-ig, naponta 10–19 óráig.
Helyszín: Budapest Marriott Hotel (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.)
Az esemény a Facebookon

 

Karácsonyi vásár a Gresham Palotában

Az idén 10 éves Four Seasons Hotel Gresham Palace karácsonyi vásárt rendez, és most a széles közönség számára is megnyitja az épület szívét, a Zrínyi Passage-t. A szervezők kézművestermékeket, magyar gasztrokölteményeket és nemzetközi márkák ünnepi darabjait ígérik.

Megnézem
Összes kép (1)

Időtartam: 2014. november 25-től 2014. december 30-ig, hétfőtől csütörtökig 13:00-tól 21:00 óráig, péntektől vasárnapig: 10:00-től 22:00 óráig, december 24-én és 25-én: 10:00-től 16:00 óráig.
Helyszín: Gresham Palota (1051 Budapest Széchenyi István tér 5–6.)
Az esemény a Facebookon

 

581 Designer Pop Up Store

Öt designer 8 héten keresztül egy helyen – tömören így lehet összefoglalni a Fashion Streeten nyílt boltot. A Cako, az Dora Abodi, a Hamerli, a Karman Jewelry és a Rekavago brandek a POSITION Kollektíva designer márkával kiegészülve költöztek az üzletbe. A divatmárkák által kínált ruhák, cipők, táskák, valamint ékszerek mellett a POSITION handmade kerámia gyertyatartói, tálkái és vázái, illetve a csapat legújabb kollekciójának lakástextil kiegészítői vásárolhatóak meg.

Ha unod az adventi vásárokat: 5 szuper bolt, ami csak karácsonyra nyit meg

Időpont: 2014. november 3-tól 2014. december 31-ig, hétfőtől szombatig 10.00 és 19.00 óra között, decemberben vasárnaponként is, 10:00 és 17:00 óra között.
Helyszín: 581 Designer Pop Up Store Fashion Street, Le Meridien Budapest (Deák Ferenc utca 16.)
Az esemény a Facebookon

 

Balilla pop-up store

A London College of Fashionön végzett tervező, Balázs Lilla két hétvégén is pop-up bolttal jelentkezik a belvárosi Telepen. A palettát idei és régebbi kedvencek alkotják majd, illetve a tavaszi kollekció statement darabjait is bemutatja a designer. Ráadásképpen minden Balilla kiegészítő 30-70 százalék kedvezménnyel lesz kapható.

Ha unod az adventi vásárokat: 5 szuper bolt, ami csak karácsonyra nyit meg

Időpont: 2014. december 11-től 2014. december 13-ig és 2014. december 18-tól 2014. december 20-áig, 12:00 és 18:00 óra között.
Helyszín: TELEP (1075 Budapest, Madách Imre út 8.)
Az esemény a Facebookon

 

Karácsonyi Projekt Showroom idén is

Ahogyan már évről évre megszokta a divatérzékeny közönség, idén is jelentkezik a Projekt Showroom karácsonyi kiadása. Az üzlet idén is a Dessewffy utca 18–20-ba költözik, ahol minden ajándékötlet a helyére kerül: “Az esernyő az előszobában, a borotva a fürdőben, a párnák az ágyon várják azt, aki hazaviszi őket, a jobbnál jobb játékok a gyerekszobában lesznek fellelhetők, a szenzációs dizájnzoknik pedig a komód fiókjából kandikálnak majd elő” – mesélték a szervezők. A csomagolásban újra Karcsi Papírboltja viszi a prímet, de az Edina’s Paper papírinstallációi is helyet kapnak a boltban.

Megnézem
Összes kép (1)

Időpont: 2014. december 11-től 2014. december 22-ig, 10:00-től 20:00 óráig
Helyszín: 1066 Budapest Dessewffy utca 18–20.
Bővebb infó hamarosan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top