Otthon

Ajándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?

Kifinomult megfigyelőképességünk és klasszikus női megérzéseink gyakran súgnak nekünk, nőknek családunk és barátaink számára tökéletes ajándékról. Jessica Alba, a Braun szépségnagykövete tisztában van vele, hogy amikor ajándékról van szó, csak a tökéletes jöhet szóba.
Ajándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?

“Nagyon jó érzés, amikor a szeretteidet igazán testhezálló ajándékkal tudod meglepni, legyen szó akár az anyukádról, a testvéredről, a férjedről, a gyerekeidről vagy a legközelebbi barátaidról. Szerintem a jó ajándék titka abban rejlik, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt: amit adsz, legyen kreatív, tudd, hogy akinek adod, mire van szüksége és az ajándék maga képviseljen valamit” – vallja Jessica.

“Az utóbbi időben sokat tudtam meg a Braunról, mely világszerte elismert páratlan technológiájáról, stílusos dizájnjáról. Miért is ne adnám másoknak, ha én magam is szívesen használom őket? A borotva például jó ajándék lehet: szeretem, ha a párom ápolt, de fontos, hogy a borotválkozás neki is élmény legyen. Ráadásul ez egy tartós ajándék, amit mindennap használhat, és tényleg szüksége is van rá.”

Ajándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?

A legújabb szépségápolási és borotválkozási innovációk a Brauntól

A női családtagokat, barátnődet lepd meg idén valami igazán különlegessel! A Braun Face a világ első 2 az 1-ben arcápoló készüléke. Az arcepilátor és arctisztító a pórusok mélyre ható tisztítását és nagy pontosságú epilálást tesz lehetővé a ragyogó szépségért, akár smink nélkül indul útnak, akár tökéletes alapot szeretne teremteni a legújabb smink kipróbálásához. Az eredmény simább, egészségesebb és hibátlan arcbőr, egy szempillantás alatt.

Ajándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?

Most itt az alkalom, hogy életed férfijait megajándékozd a kimagasló teljesítménnyel és a tökéletes kényelemmel. A Braun WaterFlex borotvák rendkívül gyengédek a bőrhöz, és kontúrkövető borotvafejüknek köszönhetően még a legproblémásabb területeken is kiváló, alapos borotválkozást tesznek lehetővé. A WaterFlex borotvákat zuhany alatt, és akár borotvahabbal való használatra tervezték, így kiváló, kellemes érzést nyújtanak a bőrnek, és megakadályozzák az irritációt.

Ajándékozz, mint Jessica – avagy miért fontos a jó választás?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top