Otthon

Így tervezd meg a kerted ingyenes programokkal!

Nyugalmas téli estéken, amikor a tavasz első hírnökei is csak a védett, napos kertekben mutatkoznak, kitűnő foglalatosság a kerttervezés. A hagyományos kockás papíros, ceruzás tervezgetés már a múlté. Több nagy tudású, ingyenes kert- és balkontervező program is található az interneten, ezekből ajánlok párat.

Virtual Garden 3D Free

A Virtual Garden ingyenes kerttervezőjével két- és háromdimenziós kerteket tervezhetünk. A számítógépre telepítendő szoftverben három mintakertet is találunk. A mintakerteket is kiegészíthetjük vagy átalakíthatjuk. Lehetőség van arra is, hogy egy üres kertet rendezzünk be növényekkel és kiegészítőkkel (asztal, pad, pergola stb.). A 3D ikonra kattintva megtekinthetjük kertünket a térben, és sétát tehetünk a növények közt. A magyar nyelven is használható programban a növényekről is részletes információt olvashatunk.

 A program innen magyar nyelven is letölthető:

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtual-garden-3d-free-XN11.html

Így tervezd meg a kerted ingyenes programokkal

My Garden Gardena

A Gardena online magyar nyelven is elérhető öntözőrendszer-tervező programja a kert tervezésének és rajzolásának könnyű és kreatív módját kínálja. A My Garden egy rendkívül egyszerű, kreatív alkalmazás, amiben a számítógépre való letöltés nélkül megrajzolhatjuk és megtervezhetjük a kertet. Több előre megszerkesztett sablonkertet tartalmaz, amiket kiindulópontként használhatunk. A kerteket duplikálhatjuk is, és újraszerkesztéssel több változatot is készíthetünk a kertből, amiket összevetve könnyebben dönthet a családi kupaktanács. Az öntözőrendszer tervezéshez bevásárlólista is társítható, ami igencsak megkönnyíti a beszerzést.

A My Garden elérhetősége:

http://www.gardena.com/hu/garden-life/my-garden/

Így tervezd meg a kerted ingyenes programokkal

Garden Planner online

A Garden Planner mintasablonjai között teraszberendezés-tervezőt is találunk. A berendezési tárgyak mellett a fontosabb növényeket is megtaláljuk a tervezőben. Magyar változatot nem találtam a programból.

Így tervezd meg a kerted ingyenes programokkal

Még több kerttervező program a Balkonada blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top