Otthon

Így borítsd virágba a lakásod!

Ne várj tétlenül, amíg virágba nem borul a természet, vidd be a tavaszt az otthonodba textilekkel, párnákkal, kerámiákkal! Mi most a romantika és a botanika rajongóinak is csemegékkel szolgálunk.

Szerencsére már melegebb az idő, mint amit az adott hónapban megszoktunk, de azért a valódi tavasz még várat magára. Nem csoda, ha a téli borongós szürkeség után csak úgy áhítjuk a buja, színes virágokat! Jól tudják ezt a lakberendezők és a designerek is, ezért tavasszal rendszerint virágba borulnak a home dekor boltok. Akár a romantikus rózsákat, akár a botanikai füzetek mintavilágáért vagy oda, érdemes megnézni bazárválogatásainkat!

Legyen az otthonod egy rózsakert

A klasszikus rózsás motívumok nemcsak a nagyi hímzett párnáin jelenhetnek meg. A kreatív márkáknak köszönhetően már például egy zuhanyfüggönnyel felvirágoztathatjuk a fürdőszobánkat is. Ha natúr fehér szín uralja a lakásodat, akkor tavasszal érdemes buja rózsákkal megbolondítani.

Így borítsd virágba a lakásod!

1. Rózsás zuhanyfüggöny, H&M Home 4990 forint
2. Rózsás párna, Skanditrend 9592 forint
3. Rózsás képkeret, H&M Home 1990 forint
4. Rózsás ágynemű-garnitúra, H&M Home 9990 forint

Egy kis botanika

A botanikus kertek és a kis növényhatározók jól ismert motívumai, ábrái jelennek meg ebben a gyűjteményben. Ezeket a textileket, bögréket azoknak ajánljuk, akik a visszafogottság és az érintetlen természet hívei.

Így borítsd virágba a lakásod!

1. Mintás szalvéta, H&M Home 490 forint
2. Barna párna, H&M Home 3990 forint
3. Pitypangos bögre, F&F Home 449 forint
4. Virágos ágynemű-garnitúra, F&F Home 5490 forint
5. Mintás textil, Ikea 1290 forint

Egzotikus virágok

Nemcsak egy rózsákkal teletűzdelt kert lehet buja, hanem egy egzotikus sziget kertje is. A Designers Guild legújabb gyűjteménye a kínai kultúrából inspirálódott, de az olyan megfizethető márkák, mint a H&M Home vagy az F&F Home is tartogatnak egzotikus dekorációval ellátott tárgyakat.

Így borítsd virágba a lakásod!

1. Sanghaj ihlette textil, Designers Gulid Hephaistos
2. Egzotikus virágos törlőruha, H&M Home 1990 forint/2 darab
3. Keleti mintás szappanadagoló, F&F Home 1490 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top