Otthon

Beyoncénak nem felelnek meg a Los Angeles-i luxusvillák

Legalábbis a jelenleg eladó ingatlanok semmiképp. Sajnálni azért nem fogjuk.

Beyoncé és Jay-Z a kislányukkal Los Angelesben szeretnének letelepedni, ám hiába keresgélnek jó ideje, nem találnak maguknak olyan ingatlant, ami kielégítené minden igényüket. A sztárcsalád ezért arra az időre, míg rábukkannak az álompalotára, azt a luxusházat bérelte ki az elegáns Holmby Hillsben, ahol a tavalyi nyarat is töltötték.

Beyoncénak nem felenek meg a Los Angeles-i luxusvillák

Az ingatlan bérleti díja havonta 150 000 dollár, vagyis nagyjából 40 millió forint. Az épületben hét hálószoba, kilenc fürdőszoba, egy hatalmas galéria, két nappali, két könyvtárszoba, étkezős konyha, valamint egy külön étkező, edzőterem, hatalmas teraszok és persze úszómedence is található.

Beyoncénak nem felenek meg a Los Angeles-i luxusvillák

Beyoncé és Jay-Z egyébként a hírek szerint barátnőjük, Gwyneth Paltrow tanácsára döntöttek úgy, hogy New Yorkból Los Angelesbe teszik át a székhelyüket, a színésznő ugyanis meggyőzte őket arról, hogy Kalifornia a legideálisabb hely a gyerekneveléshez.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top