Otthon

Így add el a lakásodat gyorsan!

Ha értékesebbé teszed az otthonodat, villámgyorsan túladhatsz rajta. Ehhez mutatunk most csúcsszsuper ötleteket, amikkel felturbózhatod a hirdetésedet, az érdeklődő pedig egyből ráharap.

A magán ingatlanhirdetések leggyakoribb hibája, hogy nem megfelelő módon készítik el őket, vagyis, a hirdetők nem adnak pontos és kielégítő mennyiségű információt az ingatlanról, illetve hanyag minőségű fotókkal illusztrálják a szöveget. Olyan hibák ezek, melyeken kis odafigyeléssel könnyedén lehet segíteni. Elég, ha fényképezés előtt egyszerűen rendet teszel, nappal fotózol, de nem nappal szembe, eltávolítod a privát dolgaidnak jórészét, lezavarod (átmenetileg) a házi kedvenceket a kanapéról, kiküldöd a szobából vagy legalább a kamera mögé tessékeled a rokonokat a kép elkészítésének idejére. Apró dolgok ezek, de sokat javíthatnak az eladás sikerességén.

Íme az 5 legtutibb tipp az Otthontérkép.hu szakértőitől:

1. Mutasd be a teret! Próbáld úgy fotózni, hogy minél több szögből mutasd be az otthonokat, így az érdeklődő, jobban érzi a lakás nagyságát.

Így add el a lakásodat gyorsan!

2. Rakj rendet, mielőtt lefotózod az otthonodat! Ez nem kerül pénzbe, csak némi időt igényel, de megéri. Egy rendes, tiszta lakás akkor is vonzó, ha éppen nem a luxuskategóriába esik.

Így add el a lakásodat gyorsan!

3. Készíts a házról kinti képet is. Így jól bemutathatod az épület állapotát és a közvetlen környezetét.

Így add el a lakásodat gyorsan!

4. Fontos, hogy mikor készíted el a hirdetéshez a fotókat. Jól ismered a saját otthonodat, így tanácsos, hogy abban az időpontban fotózz, amikor a szobák a legtöbb fényt kapják. Ezzel optikailag is tágíthatod a teret.

Így add el a lakásodat gyorsan!

5. Turbózd fel az eladó otthonodat pár aprósággal. Ha a költségvetésedbe belefér, vegyél pár kiegészítőt, amivel feldobhatod a fotózás erejéig a lakást. Például pár díszpárnát, egy szőnyeget vagy lámpát. Ez később akár az új otthonodba is jó lesz.

Így add el a lakásodat gyorsan!

Még több ingatlanos olvasnivaló az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top