Otthon

Kicsik előre – új trend kanapéfronton

Ha kimondjuk a kanapé szót, akkor a legtöbb embernek legelőször is az óriás sarokkanapé ugrik be. Szerencsére azonban most már rengeteg egyéb lehetőség is nyitva áll előttünk kanapéfronton.

Itthon egyébként is sokan abba a hibába estek, hogy egy átlagos méretű nappaliba ilyen ülőalkalmatosságot szereztek be. Pedig köztudott tény, hogy egy kicsi vagy átlagos méretű szobába bezsúfolni egy nagy méretű kanapét nem túl jó ötlet. Mégpedig azért, mert a nagy bútorok összenyomják az amúgy is kis teret, és a szoba még kisebbnek fog látszani.

Kicsik előre – új trend kanapé fronton

Emlékszem még arra, amikor 4 éve kerestünk kanapét a lakásunkba, és elég szűk költségvetésből szerettük volna megoldani, egyszerűen nem találtunk kis méretű kihúzható kanapét. Óriás méretűvel nem lett volna gondunk, de nem szerettük volna az egész nappalit egy óriás kanapévá változtatni. Jó-jó, az igazat megvallva nehezített terepként nekünk mindenképpen kihúzható változat kellett…

A folytatásért kattints a Saját otthon projekt cafébogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top