Otthon

4 egyszerű, mégis mutatós őszi dekoráció az otthonodba

Négy egyszerűen, gyorsan elkészíthető őszi dekorációs tippünkkel könnyedén és olcsón csempészheted otthonodba az évszak hangulatát és káprázatos színeit.

Az őszt sokan nem kedvelik, hiszen beköszöntekor óhatatlanul vége a nyárnak, az elmúlást, a tél közeledtét is jelzi. Most mégis arra biztatunk, fedezd fel ennek a gyönyörű évszaknak a sokszínűségét, a szépségét és készíts velünk hangulatos őszi lakásdekorációt egyszerűen, olcsón, könnyedén.

4 egyszerű, mégis mutatós őszi dekoráció az otthonodba

1. őszi lakásdekoráció:  fényes, földszínű makkok

Hétvégi napsütéses kiránduláson rengeteg makkot találhatsz az erdőkben lepotyogva. Gyűjts össze egy üvegtálra való mennyiséget az őszi dekorációhoz. Mosd le a makkokat alaposan, majd papírtörlővel töröld szárazra, az sem baj, ha a színezés előtt száradnak egy napig. Hobbi boltokban kapható fényes, vizes alapú decoupage ragasztóba mártsd a makkokat, majd a használati utasításnak megfelelően hagyd száradni. Száradás után üvegtálba helyezve gyönyörűen mutatnak a fényes makkok a nappali asztalán vagy a konyhapolcon is.

4 egyszerű, mégis mutatós őszi dekoráció az otthonodba

2. őszi lakásdekoráció: színes dísztökök

Talán ennél egyszerűbb őszi dekorációt nem is nagyon lehet elképzelni. Mindössze annyi a feladatod, hogy piacon beszerezz néhány különböző méretű, formájú és színű dísztököt, melyeket gyümölcskosárra helyezve káprázatosan szép őszi lakásdekorációt kapsz eredményül.

4 egyszerű, mégis mutatós őszi dekoráció az otthonodba

3. őszi lakásdekoráció: színes levélkoszorú

Káprázatosan szép őszi ajtódíszt készíthetsz virágboltokban beszerezhető koszorúból, melyet a kiránduláson gyűjtött színes levekkel varázsolhatsz egyedivé. Tűzd vagy ragaszd a leveleket a koszorúhoz, tégy hozzá néhány tobozt, melyeket be is festhetsz, és rakj még bele ízlésesen elosztva fagyöngyöt. A legszebb őszi dekorációd egészen biztosan neked lesz. Ha fényes lakkal átkened a leveleket és a díszeket, tartósabb marad a koszorúd.

4 egyszerű, mégis mutatós őszi dekoráció az otthonodba

4. őszi lakásdekoráció: gyertyák magokkal

Az őszi hangulatú gyertyákhoz üvegpoharakra, néhány tetszőleges színű gyertyára, és kukoricaszemekre, héjas mogyoróra, dióra, mandulára van szükség. Ha megunnád a dekorációt, a magokat még mindig megeheted.

További őszi dekoráció témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top