Otthon

Őszi kuckózás otthon

Mit tehetünk, ha nem akarjuk, hogy a fűtésszámlánk az egekbe szökjön, de szeretnénk otthon komfortosan érezni magunkat az első igazi őszi esténken? Pihe-puha lakástextilek, meleg színek, néhány gyertya és még sok-sok tipp cikkünkben!

Napközben hiába süt szikrázóan a nap, amikor este először kell felkapcsolni a fűtést, mégis végérvényesen véget ért a vénasszonyok nyara. Íme néhány lakberendezési tipp, amiktől a hőérzetünk jobb lehet, mint amilyen magasra a termosztátot állítjuk. Eláruljuk hogyan!

Őszi kuckózás: pihe-puha takarók

Egy szép takaróba nemcsak esténként burkolózhatunk be egy pohár vörös bort kortyolgatva, de napközben az ágyra terítve is jól mutat, öltözteti a teret. Érdemes befektetni nagyobb összeget egy ilyen darabba.

Őszi kuckózás otthon

1. Piros háromszög mintás takaró, F&F Home 4490 forint
2. Steppelt fehér és ezüst, H&M Home 19 990 forint
3. Arany horgolt, Zara Home 37 995 forint

Őszi kuckózás: páratlan párnák

Ha az új szezonra új díszpárnákat vásárolunk a nappaliba, akkor válasszunk az ősz meleg árnyalataiban huzatot (még a modern formákról sem kell lemondani), és részesítsük előnyben az olyan anyagokat, mint amilyen a kötött vagy a szőrme. 

Őszi kuckózás otthon

1. Bordó huzat, H&M Home 2990 forint
2. Kötött párna, Jysk 3200 forint
3. Szőrmés, H&M Home 3990 forint
4. Szürke párna élénk mintával, Ikea 4990 forint

Őszi kuckózás: fény és illat

A lobogó tűz, legyen az akár egy kandalló vagy egy gyertya lángja, melegséggel tölti el az embert. Éppen ezért kínálnak a cégek annyi meg annyi gyertyatartót és illatgyertyát az őszi-téli időszakban. Mi ezeknél is a meleg színekből válogattunk.

Őszi kuckózás otthon

1. Illatgyertya, H&M Home 1990 forint
2. Illatgyertya, Ikea 995 forint
3. Fa mintás mécsestartó, Butler 990 forint
4. Házikó alakú tömbgyertya, 890 forint
5. Ágas gyertyatartó, H&M Home 8990 forint

Minden más az őszies hangulathoz

A meleg színeket érdemes a nappalin kívül a lakás többi pontjára is becsempészni. A fürdőbe tehetünk fa tárolódobozokat, a dolgozóasztalra kerülhet réz asztali lámpa, de egy rongyszőnyeg és egy meleg kakaózásra alkalmas bögre is sokat dobhat a hangulaton.

Őszi kuckózás otthon

1. Fa tárolók, Ikea 4790 forint
2. Lámpa, Ikea 3990 forint
3. Vállfák, Zara Home 3995 forint
4. Rongyszőnyeg, Jysk 800 forint
5. Páros bögreszett, H&M Home 3990 forint

Otthonkák 2015  őszére is

Ha pedig ennyi nem lenne elég, akkor szerezzünk be olyan pizsamát vagy modern otthonkát, ami melegen tart. A NON+ szettje nemcsak divatos, de kényelmes is, míg az F&F fürdőköpenye nagyon vastag és puha, akárcsak a Women’Secret szőrmés mamusza.

Őszi kuckózás otthon

1. Köntös és nadrág, NON+ 25 900 forint és 22 900 forint
2. Köntös, F&F 5900 forint
3. Mamusz, Women’Secret 6995 forint

Olvass még több cikket ősz témában itt az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top