Otthon

Íme az év ingatlanhirdetése! – ettől tuti hátast dobsz

Nem szokásunk hirdetést megosztani, most mégis kivételt tettünk, mert nem hittünk a szemünknek, amikor ezt a "bombasztikus" albérletajánlatot elolvastuk.

Az egyik ingatlanos cég hirdetésére bukkantunk a minap. Nem akartunk hinni a szemünknek, hogy 2015-ben még létezhet ilyen albérletajánlat. A hirdetést szó szerint közöljük, csupán annyit fűznénk hozzá, a fotók alapján előnye legföljebb a panoráma, na meg az alacsony rezsi lehet. Szóval, itt a hirdetés szövege:

“Budapest III. kerületében, tömegközlekedéshez, Árpád-híd és az Eurocenter közti részen 1 szobás stúdiólakás kiadó! Konyha nincs! 1db erkélyes szoba van. A ház folyosójára ki kell menni – szemben a szobával –, itt található a fürdőszoba és a wc. A fürdőszoba és a wc a lakáshoz tartozik, de nem nyílik a lakásból! Rezsi: nagyon alacsony. Bútor nincs! Igazán egy egyetemista fiú részére alkalmas az ingatlan. Konyha nincs! Október 1-től költözhető!”

Konyha tehát kétszer sincs, ugyanakkor méregdrága albérleti díj az van. A tulajdonos ötvenezer forintot kér havonta a stúdiólakásnak nevezett bútorozatlan szobáért. Szívesen írnánk cikket a bérlőről, aki úgy dönt, a bombasztikus ajánlatot elfogadja, és bérbe veszi az ingatlant.

A fotó illusztráció!
A fotó illusztráció!

További albérlet témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top