Otthon

Hangulatvilágítás saját kezűleg – esküvőre is

Nemrég mutattam meg Ildi és Lacka esküvőjét itt, és azt is elárultam, hogy a hangulatos fényfüzért ők maguk csinálták. Nos, az ilyen esküvői DIY-ötleteket imádom.

Ezek azok az apró elemek, amelyektől a pár maga is részese lesz a dekoráció előállításának. Attól viszont mindenkit óva intenék, hogy teljes egészében saját maga dekorálja az esküvőt. Ha mindent magatok szeretnétek csinálni, a lagzi előtti időszak végeláthatatlannak tűnő hajtássá alakulhat, és pont attól az élménytől fosztjátok meg magatokat, hogy kizárólag egymásra és a családotokra koncentráljatok. Ismerek olyan vőlegényt, aki alig 30 perccel a szertartás előtt még rövidgatyában és pólóban kötözgette a lufikat az útbaigazító táblákra, és épphogy csak “beesett” a szertartásra… Ez a ti napotok! Megérdemlitek, hogy teljesen ráhangolódjatok.

Hangulatvilágítás saját kezűleg – esküvőre is

Akár rusztikus tortatálról, akár fényfüzérről van szó, jó szívvel ajánlom megvalósításra őket, mivel ezeket jóval az esküvő előtt el lehet készíteni, marad időtök ráhangolódni a nagy napra, és semmilyen ördöngösség nincs bennük. Aki nem most készül házasodni, szimplán az otthona dekorálására is használhatja, lentebb megmutatom, hogyan.

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top