Otthon

Szuper ajándékok szalagavatóra

Ajándékot adnál szalagavatóra, de nem tudod, mi legyen az? Segítünk! Összegyűjtöttünk néhány szuper ajándékötletet.

A szalagavató nem az a tipikus ajándékozós esemény, de persze attól még adhatsz valamit, ha szeretnél. Hogy mit, az nagyban függ attól, hogy milyen a viszonyod az ajándékozottal. Semmiképpen ne az ajándék nagyságára helyezd a hangsúlyt, a gesztus legyen a lényeg. Leginkább apróságokat szoktak ajándékozni szalagavatóra.

Ajándékötletek szalagavatóra:

  • Kabala: A szalagavatós diákokra ráfér egy szerencsehozó medál vagy kabalafigura, mert biztosan nagyon izgulnak a szalagtűzés és a tánc miatt, arról már nem is beszélve, hogy később is jó hasznát vehetik a vizsgáknál.
  • Ereklye: A szülőktől, nagyszülőktől szép gesztus lehet, ha valami ereklyét ajándékoznak, fényképet, saját megőrzött szalagot stb. egy személyre szóló üzenettel.
  • Virág: Ez az az ajándék, amelynek a lányok mindig örülnek, persze a fiúk már kevésbé.
  • A kedvenc csoki vagy bonbon díszcsomagolásban: az előző tételhez hasonlóan mindig bedobható ajándék.
  • Ékszer vagy óra: Ha nagyobb ajándékot szeretnénk, adhatunk ékszert vagy órát. Az is ötletes megoldás, ha a vágyott ékszerszett egyik darabját adjuk, például a karkötőt, a nyakláncot pedig megkapja a ballagásra.
  • Anyagi támogatás: Rokonoknál jó megoldás lehet, hogy a szalagavató előtt megkérdezzük, mire lenne szükség, és beszállhatunk például a ruha vagy a táncórák árába. A szalagavató költséges dolog, ha nagyobb ajándékot adnánk, de fogalmunk sincs, mire lenne szükség, sokkal jobb megoldás ez, mintha veszünk valamit, amit aztán nem is használ az ajándékozott.
Szuper ajándékok szalagavatóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top