Otthon

Bájos holland lakás piros kiegészítőkkel

Ha egyetlen színt kellene a decemberhez kapcsolni, a piros lenne az. Persze vannak, akik nemcsak decemberben kedvelik a piros színt, hanem előszeretettel dekorálják a lakást így a hétköznapokban is.

Az év utolsó hónapja az ünnepi készülődésről szól, ilyenkor a legtöbb háztartásban előkerülnek a dekorációk, a karácsonyfák arany és piros színben tündökölnek, sőt mi, nők is bátrabban választunk ilyenkor piros ruhát vagy kiegészítőt, mint az év többi részében.

Bájos holland lakás piros kiegészítőkkel

Persze vannak olyanok, akik nemcsak decemberben kedvelik a piros színt, hanem előszeretettel dekorálják a lakást így a hétköznapokban is. Elsőre talán merész ötletnek tűnhet, de higgyétek el, a fehérrel remekül kombinálható a piros több árnyalata is.

Bájos holland lakás piros kiegészítőkkel

Jó példa erre a következő holland lakás, ahol a fehér falak és a padló ízléses arányban van kombinálva a fával és a stílusos piros kiegészítőkkel. Az eredmény nagyon friss és modern lett, és ami a legfontosabb, leszámolhatunk a sztereotípiákkal: nem muszáj, hogy nyomasztó legyen a piros szín a lakásban!

Bájos holland lakás piros kiegészítőkkel

A többi képért kattints a Mert utazni jó caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top