Otthon

Vagány jelmezek kartondobozból

Mutatunk 20 nagyon egyszerűen elkészíthető ötletet. Érdemes látnod.

A kartondoboz akkor is szuper megoldás, ha éppen a jelmezeken gondolkozunk. Bár azt néhány jelmeznél bele kell kalkulálni, hogy a gyerek a farsangi buliban már nem a dobozjelmezben ropja majd a táncot.

Vagány jelmezek kartondobozból

A legegyszerűbb az, ha valamilyen doboznak öltözik a gyerek, bár a legtöbb gyerkőc nem arra vágyik, hogy mosópor, papírzsepis doboz, vagy gyümölcslé legyen a farsangon. Bár ki tudja, a nyolcvanas években elég gyakori volt, hogy postaládának vagy tévének öltöztünk!

Vagány jelmezek kartondobozból

Az egyik évben a családi farsangon kéménynek öltöztem, így legálisan füstölöghettem. Ez a farsangi jelmez kifejezetten jó olyan gyerkőcöknek, akik utálnak szerepelni, mert így legálisan elrejtőzhetnek egy dobozba. Az sem baj, ha van egy kis piromániás beütése a gyereknek. Nálunk ez úgy nézett ki, hogy egy kisebb (hűtőszekrénnyi) méretű kartonra téglamintát festettünk, majd belekerültem a kéménybe, néhány füstölővel a kezemben. Előtte azért nem árt tesztelni az intézményi füstjelzőt, nehogy elússzon a buli.

Vagány jelmezek kartondobozból

 

folytatásért kattints a Napfény illata caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top