Otthon

Most minden adott, hogy belevágj a takarékoskodásba!

Vége az ajándékozási szezonnak, és a készletkisöprő akciókon is túl vagyunk – ezekben a hetekben már remélhetőleg több pénz marad a zsebünkben, mint az ünnepek idején. Így van némi mozgásterünk, hogy egy régóta dédelgetett tervet leporoljunk, és megvalósítsunk. A lakástakarékon otthonunk jövője múlhat, ráadásul most bónusz jár annak, aki belevág.
Most minden adott, hogy belevágj a takarékoskodásba!

A rendszeres megtakarítás fontosságát nem kell hosszan magyarázni, ma már közhely, hogy a jövő kiadásaira tudatos takarékoskodással lehet a legjobban felkészülni. Mégis sokan halogatják, hogy belevágjanak. Ennek vége, mert most igazán kedvezőek a feltételek, hogy elkezdjünk takarékoskodni!

Ne csak a matek miatt!

Lélektanilag a legfontosabb, hogy találjunk egy konkrét célt! A lakáscélú megtakarítás, a Fundamenta Lakásszámla nemcsak anyagi előnyei miatt ideális, hanem azért is, mert a jövőbeli lakáscéljaidat könnyebben tudod megvalósítani.

Otthonnal kapcsolatos céljai pedig mindenkinek vannak vagy lesznek: előbb-utóbb szükségessé válik egy saját lakás, egy felújítás, egy költözés, hosszabb távon pedig a gyerekek is saját otthonra vágynak. A Fundamenta Lakásszámla ezekben a helyzetekben jön jól: a rugalmas feltételek lehetővé teszik, hogy ingatlanvásárlás mellett felújításra, bővítésre is felhasználhasd – az állami támogatással és betéti kamattal kiegészített – megtakarításod.

A Triplázó Bónusz elég motiváció lesz

Van még egy érvünk amellett, hogy most kezdj el lakáscélra gyűjteni: a Fundamenta az első havi megtakarításod mellé még két havi extra megtakarítást ír jóvá az újonnan megkötött lakásszámládon a megadott feltételek teljesítése esetén. Ez akár 40 ezer forint egyszeri extra jóváírást is jelenthet számodra. Természetesen a Triplázó Bónusz nem változtat a Fundamenta Lakásszámla előnyös feltételein: havi rendszeres befizetéseidhez betéti kamat és állami támogatás is jár, az összeg lakáscélokra rugalmasan felhasználható.

További részletek a lakásszámláról és az akcióról a http://akcio.fundamenta.hu oldalon találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top