Otthon

Szuper kuckók a gyerekszobába

Minden gyerek imád kuckózni, kuckót építeni. Csináljunk akár az ágyból vagy a nappali egyik sarkából kis házat! – ötletekkel segítünk.

Ha meguntuk már, hogy a ruhaszárítóból, mindenféle pokrócokból a minimális designt is mellőző kuckókat építenek a gyerekek a nappaliban, a szobájukban, amiket aztán napokig nézhetünk, építsünk nekik inkább mi magunk. De mégis milyen beltérben használható kisházak közül választhatunk? Ennek jártunk most utána!

Jó hír, hogy a hazai márkák, hazai kreatív alkotók is szép számmal kínálnak alternatívákat kuckókra. A Krearton papírháza akár bolt is lehet, a Sweet Little Home egy házikó vázát adja, amit a gyerekek anyagokkal, pokrócokkal kedvük szerint öltöztethetnek, a kis indiánok pedig a Vocka kínálatában lelhetnek otthonra. Ha pedig a praktikus megoldások hívei vagytok, válasszátok az akár emeletes ágyként vagy megfordítva kuckós tetővel ellátott fekhelyként is használható gyerekágyat a svéd áruházlánc kínálatából.

Szuper kuckók a gyerekszobába

1. Papír játszóház, Krearton 8800 forint
2. Többféleképpen használható ágy, Ikea 39.900 forint
3. Fa házikó keret, Sweet Little Home 95.000 forint
4. Indiánsátor, Vocka 32.900 forint

Ha az előbbieknél egyszerűbb megoldásra vágysz, akkor vásároljatok baldachint. Baldachinokból is számos darab közül választhattok, akár a letisztultabb, akár a játékosabb design hívei vagytok. A baldachin akár kerülhet a szoba közepére vagy az ágy fölé is.

Szuper kuckók a gyerekszobába

1. Baldachin, Stokee 20.800 forint
2. Színes lógatható sátor, Shopline 8200 forint
3. Falra szerelhető sátortető, Ikea 2990 forint
4. Plafonról lelógatható baldachin, Ikea 4990 forint

Nézegessetek gyerekszoba kuckókat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top