Otthon

Kígyófejet talált a babkonzervben

Kellemetlen meglepetésre bukkant a nő, aki csak egy babkonzervet szeretett volna vásárolni, de kígyófejet is kapott mellé.

Utah államban számolt be egy nő a kellemetlen meglepetésről, ami a zöldbabkonzerv kinyitásakor érte: állítólag kígyófejre bukkant a fémdobozban. A nő egy mormon templomban foglalatoskodott a gyülekezet tagjainak étkeztetésével, mikor felnyitotta a rémisztő maradványt rejtő konzervet. 

Kígyófejet talált a babkonzervben egy amerikai nő

A nő azt mondta, először csak égett babnak nézte a kígyófejet, majd mikor közelebbről megvizsgálta, rájött, hogy “szeme is van”. Mikor rájöttek, hogy valóban kígyófejről van szó, kidobták az összes addigi felbontott és felhasznált konzervet, hiszen “ki tudja, hol a kígyó többi része” – gondolták. 

A gyülekezet tagjai visszavitték az üres dobozt és a kígyó fejét az üzletbe, ahol a konzerveket vásárolták – a gyártó ígérete szerint alaposan utánajárnak majd a dolognak. 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top