Otthon

3 filléres, mégis gyönyörű tavaszi dekoráció

Három rendkívül olcsón elkészíthető, mégis annál mutatósabb tavaszi dekorációt találtunk. Díszítsd fel akár mindhárommal az otthonod.

Egyáltalán nem szükséges méregdrága, előregyártott tavaszi dekorációt vásárolni az otthonodba, ha egyszer magad is el tudod azt készíteni. Ötleteinkkel ráadásul nemcsak gyorsan elkészülhetsz, de pénzbe is alig kerülnek ezek a vidám színekben ragyogó tavaszi lakásdíszek. Élvezd a tavaszt dekorációs ötleteinkkel.

1. Tavaszi színekben pompázó virágcserepek

A hagyományos terrakotta cserép tökéletesen megfelel ehhez a tavaszi dekorációhoz. A cserepeket vízzel mosd tisztára, hagyd lecsöpögni. Vidám világos színekkel, kék, sárga, narancs vagy zöld színű akrilfestéket szélesebb ecsettel vigyél fel a cserepekre. Nem baj, ha “csíkos” a festés, épp attól válik a dekoráció rusztikus hangulatúvá, hogy kopottas hatású. Akrilfesték híján bármilyen vízzel oldható festék is megteszi a magad készítette dekorációhoz.

A cserepek nyakát néhányszor körbetekert spárgával díszítheted. Természetesen ültess bele virágokat, a jácint, a tulipán, a nárcisz csodásan fog mutatni a lakásodban.

3 filléres, mégis gyönyörű tavaszi dekoráció

2. Tavaszi virágvázák dekoráció

Néhány nagyobb befőttesüveget moss el alaposan, törölj szárazra. Tortapapírt tekerj körbe az üvegen, amit spárga segítségével segítségével rögzíts. Tavaszi színekben pompázó vágott virágokat tehetsz a vázákba. Néhány citrommal és/vagy naranccsal megtöltheted az üvegeket, az így elkészített tavaszi dekoráció remekül feldobja a konyhádat.

3 filléres, mégis gyönyörű tavaszi dekoráció

3. Tavasz csizmadekoráció teraszra, lakásba

Mutatós és igazán ötletes ez a tavaszi dekoráció. A csizmák színéhez illő virágokkal megtöltött lábbelik különleges színfoltjai lehetnek otthonodnak. A teraszra kitéve is nagyon hangulatosak. A csizmákba befőttesüveget mindenképpen érdemes tenni, és abba tölteni a virágok vizét.

3 filléres, mégis gyönyörű tavaszi dekoráció

Találhatsz még tavaszi dekoráció témájú cikket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top