Otthon

15 csodaszép tavaszi kopogtató

Ne csak az otthonod, a bejárati ajtód is öltöztesd tavaszi köntösbe. Összegyűjtöttünk pár igazán színes, vidám és ötletes tavaszi ajtókopogtatót, amelyekből inspirálódhatsz!

A tavasz a színekről, virágokról és a húsvétról szól. Dobd fel a bejárati ajtódat egy vidám, színes tavaszi kopogtatóval. Szeretnél valami egyedi vagy élő virágból készült ajtókopogtatót, vagy inkább maradnál a klasszikus díszeknél? Összegyűjtöttünk 15 tavaszi vendégváró kopogtatót, amiből kedvedre válogathatsz!

Még több tavaszi cikk az NLCafén:

 1. Igazi tavaszi színkavalkád

he
Az tavaszi ajtódíszed szárított virágokból is elkészítheted. Igazán eredeti ötlet a virágok közé macaront rejteni. Jól fog mutatni!

2. Rózsaszín felhő

feg
A rózsaszín a tavasz egyik fő színe. Ha ezt a színt használod a koszorúd elkészítéséhez, nem nyúlhatsz mellé.

3. Tavaszi vidámság

hf
Ha már tavasz, akkor húsvét. Az ajtókopogtatód feldobhatod a színes virágokon kívül kis tojásokkal is.

4. Rózsaillat 

gf
Ha nem szereted a műanyag vagy száraz virágokat, akkor használj élő virágokat. Előnye, hogy sokkal szebb, mint egy szárított koszorú, viszont az élettartalma is rövidebb.

5. Sárga csoda

uu
A sárga rendkívül vidám szín, ami a legunalmasabb ajtóra is felhívja a figyelmet. A zöld gombokkal zseniálisan mutat ez a kopogtató.

TIPP: Ha sötét a bejárati ajtód, akkor használj minél élénkebb színeket a tavaszi ajtókopogtatód elkészítéséhez. Fel fogja dobni a bejáratod!

6. Lila tavasz

fd
Tovább emelheted a kopogtatód fényét, ha valamilyen kedves feliratot vagy egy tavaszi képet ragasztasz rá.

7. Élő tavasz

Nk
Ezt a megoldást inkább családi, mint társasházakhoz ajánljuk. A kinti levegőn talán jobban fogja bírni ez az élő összeállítás, mint a társasházi lépcsőházban.

8. Elmaradhatatlan barka

vg
A barka a tavasz igazi előfutára. A barka remek tavaszi díszítőelem, ami ajtókopogtatóként is remekül fog mutatni.

9. Pompás együttes

zu
Tojásokból, színekből és szívekből sosem elég, és ráadásul jól megférnek egymás mellett.

10. Trendszínek a tavaszban

ew
A türkizkék és a rózsaszín mindig is jól megfért egymás mellett. Ráadásul ez a két szín a 2016-os év két trendszíne, szóval ha visszaköszön az ajtódon, akkor idén igazán trendi vagy!

TIPP: Nem baj, ha nincs otthon száraz virág, műanyag dísz vagy tojás, amiből saját ajtókopogtatót tudsz készíteni magadnak. Ne szegje kedved, a kész koszorúk helyett, inkább látogass egy egy kreatívhobbi-boltba, ahol pár száz forintért vehetsz műanyagból, fából, filcből készült díszeket. Válogasd össze a neked tetsző színeket, formákat, és elkészítheted a saját koszorúd!

11. Nyuszis tavasz

rt
Természetesen a nyuszis koszorú sem hiányozhat a tavaszi ajtókopogtató-összeállításból. A természetes anyagok kedvelőinek tetszeni fog ez a részben fából készült ajtódísz!

12. Feliratok ajtódíszen

qa
A szárított virágos koszorúd feldobhatod egy fából készült felirattal. Arra figyelj, hogy ha természetes anyagokból készült az ajtódíszed, akkor fából készült feliratokat használj.

13. Sárga-barka kettős

őü
A barka nagyon jól mutat vidám színekkel is a koszorún.

14. Igazi virágkoszorú

af
Bár kicsit merész, de van, aki nagyon szereti, ha csak egyfajta virágból áll a tavaszi ajtókopogtatója.

15. Tojásokkal teli ajtódísz

po
Minél több hozzávalót szerzel be az ajtókopogtatód elkészítéséhez, annál szebb lesz a díszed!

+1 TIPP: Nincs túl nagy kézügyességed? Nem baj, adunk egy klassz és egyszerű tippet! Biztos neked is van egy régi esernyőd, amit szívesen feláldoznál a cél érdekében! Először is keress egy szalagot, amit rákötsz az ernyőd aljára. Ez arra szolgál, hogy ne csússzon le a dekoráció az ernyő aljára. Ha ezzel megvagy, jöhet a díszítés. Használj tulipánt, barkát, tojásokat, mindent, ami a tavaszt idézi. Tedd őket bele az esernyőbe, és kész is a saját ajtókopogtatód!

15 csodaszép tavaszi kopogtató

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top