Otthon

FÜRÖDHETÜNK A KEDVEZMÉNYEKBEN!

Régi vágyunk válhat valóra a 25. születésnapját ünneplő SPAR jóvoltából: a legújabb hűségakcióban rendkívüli kedvezményekkel teszi mindannyiunk számára elérhetővé a megbízhatóságot megtestesítő Möve-Zwilling termékeket.
FÜRÖDHETÜNK A KEDVEZMÉNYEKBEN!


Megfizethető igényesség

Megszoktuk, hogy a prémium minőség esetenként csaknem megfizethetetlen. Jogos hát a kérdés, hogy a termékek elérhetők-e az átlagember számára? Megnyugtatunk mindenkit, ez a “luxus” bőven belefér a megfizethető kategóriába.

A jól bevált pontgyűjtés
Mit kell tennünk, hogy mihamarabb fürdőszobánkban tudhassuk a Möve-Zwilling termékeket? Ahogy már utaltunk rá, a SPAR a jól bevált pontgyűjtő mechanizmus segítségével teszi elérhetővé a termékeket: 2016. május 5. és július 27. között bármelyik SPAR és INTERSPAR áruházban vásárolunk, minden elköltött 1000 Ft után 1 hűségpontot kapunk a pénztárnál. Ha ezekből beragasztunk a pontgyűjtőnkbe legalább 30 pontot, nincs más dolgunk, mint választani a termékek közül, és megvásárolni azt a feltüntetett kedvezményes áron.  

Ajándékpontok az ünnepelttől
Kivételes alkalmakkor fordul csak elő, hogy az ünnepelt ajándékoz: az idén 25 éves SPAR minden gyűjtőfüzetbe 5 ajándékpontot ragasztott, hogy ezzel köszönje meg hűségünket, és így adjon lendületet a pontgyűjtéshez.

FÜRÖDHETÜNK A KEDVEZMÉNYEKBEN!

Ajánljuk a SPAR Möve-Zwilling akcióját mindazoknak, akik nemcsak a tartós, megbízható termékeket keresik, hanem szeretnek fürdeni a kedvezményekben.

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top