Otthon

Miskolcra megérkeztek a patkányok

Miskolcon majdnem szívbajt kapott az a nő, akinek emeleti vécéjéből egy patkány mászott elő. Mások a garázsban találkoztak a rágcsálókkal, de a bulgárföldi lakótelepen is jelen vannak.

A Borsod Online szerint tiszta, rendezett környéknek számít a miskolci Derkovits utca, egy ott lakó nő mégis azt tapasztalta, hogy az emeleti vécéjéből egy patkány mászik elő.  

A Boon egy másik olvasója a Csabai kapuban található garázsában vette észre, hogy ott patkányok járnak vagy laknak. A kocsiját is megrongálták, úgy megrágtak benne egy vezetéket, hogy 70 ezer forintos kárt okoztak.

via GIPHY

A bulgárföldi lakótelepen a Városgazda Kft. emberei két hónapja levágták a füvet, és megmetszették a bokrokat a házak közötti parkokban. A zöldhulladékot azonban nem szállították el, az hónapokig ott rohadt egy fa alatt. A lakók észrevették, hogy a kupacba belefészkelt egy patkány, még a járatait is látni lehetett. Hiába szóltak a városgazdának, hogy vigyék el a kupacot, ami azóta újabb és újabb háztartási hulladékkal gyarapodott, a másodig telefonbejelentés után szállították csak el. De amíg a kupacban lakott a patkány, a társasházi szemetesbe járt enni.

Egyszer pedig a lakók nagy riadalmára a lépcsőház nyitva felejtett ajtaján beszökött, és ott szaladgált a földszinten. Végül az egyik kukázó kisfiú ütötte le a botjával.

Patkányok mindenfelé:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top