Otthon

Ez a dizájnos kiságy gyerekeddel együtt nő

Végre egy olyan bababútor, ami még sokáig elkísérhet minket, hiszen ezek a különleges darabok a gyerekekkel együtt növekszenek majd.
Ez a dizájnos kiságy gyerekeddel együtt nő 

A TeeHee gyerekes családokat megcélzó kreatív dizájnerei a minden szülő számára egyik legidegesítőbb problémára szerettek volna megoldást nyújtani, mégpedig arra, hogy a rohamtempóban felnövő gyerekek szinte napok alatt képesek újabb és újabb (és nagyobb) holmikat elfogyasztani. Az nyilván nem túl kellemes megoldás, hogy akkor élete első szakaszában semmi szépet és drágábbat nem veszek a gyereknek, de tény, hogy értelmetlen tízezreket költeni a cuki mini edzőcipőkre, amik jövő héten már fel sem jönnek a lábára.

Ez a dizájnos kiságy gyerekeddel együtt nő
Ez a dizájnos kiságy gyerekeddel együtt nő

A TeeHee három különleges bútordarabja viszont tényleg sokáig elkísérheti a családot. A moduláris bútorok egyrészt nagyon szépek, letisztult nyersfa-dizájnjuk még egy gyerekszobában is igényes, örök darab lehet, másrészt pedig irtó praktikusak, hiszen az elemek átalakíthatóak benne. Az Illa modell olyan rácsos ágy, amiből később kényelmes kiságy lehet a gyerekek számára. Hasonló az Illeta névre keresztelt kreáció is, de itt már egy szekrényt is beépítettek a ruháknak, ráadásul a rácsos ágy-kiságy átalakítás mellett a szekrényből még pelenkázóasztalt is varázsolhatunk. A Biombo pedig szintén egy sokáig velünk maradó, de már sokkal egyszerűbb felépítésű bútordarab: itt egy hagyományos rácsos ágyból lesz minimalista, mutatós gyerekágy.

Ez a dizájnos kiságy gyerekeddel együtt nő

Ha a szülők szeretnének praktikusak lenni és megspórolni a bútorcseréket, érdemes lehet beruházni egy ilyenre!

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top