Otthon

Velünk otthon van

A Legrand kínálatában a Valena Life és Valena Allure az a két termék család, amely a 150 funkciója és új formavilága segítségével átformálja az életet a villamosszerelvények területén.
Velünk otthon van

Egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a Legrand a régi és új vásárlói számára: egy mechanizmusból két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl.: üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé. A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők.

Velünk otthon van

A Valena Life és Allure család kialakításánál az innováció állt a középpontban. A hazai piackutatásokat követően, magyar fejlesztőmérnökök több évtizedes tapasztalataival és modern technológiával készült el az új szerelvénycsalád, mely legtöbb elemét Magyarországon gyártjuk. A Valena Life termékcsaláddal a Legrand Zrt. 2015-ben, a Valena Allure termékcsaláddal 2016-ban Magyar Termék Nagydíjat kapott.

Velünk otthon van

150 funkciót teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását, legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról, hotelszoba-menedzsmentről a “hagyományos funkciók” mellett, illetve lehetőség van a MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely a beépített funkciók teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzését teszi lehetővé.

A Valena Life kapcsolócsalád a “négyzet a négyzetben” formavilágával a kifinomult stílus és az innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A Valena Allure design ikonikus kialakítást jelenít meg: újdonságot képvisel mind a megjelenés, mind a forma területén. Kifinomult vonalai elcsábítják a felhasználót és modernitással ruházzák fel a terméket.

Velünk otthon van

További információkért látogasson el a www.legrand.hu oldalra, vagy kérje szakmai vevőszolgálatunk segítségét a 06-80/204-186 telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top