Otthon

Itt a tavasz, bringára fel!

Tavasszal sokan előkapják a kerékpárokat, és munkába járnak két keréken, vagy csak hétvégente kerékpár túráznak egyet. Ahány bringás, annyi stílus, de mi most összeszedtünk néhány szuper női táskát és vintage bringás kiegészítőt, hogy a dizájnt a kétkerekű járgányunknak sem kelljen mellőznie.

Ahogy kitavaszodik, jobb lesz az idő, az ember vágyik a természetbe, a szabadságra. Talán ezért is kapják annyian elő az első napsütéses napon egyből biciklijüket. Ma már a bringázás is életstílus, és a cangát a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk. Éppen ezért összeszedtünk néhány divatos táskát és kosarat, és szuper, hazai márkák által gyártott kiegészítő apróságot.

Hogy meghozzuk a kedvet a biciklizéshez, kezdésnek mutatunk egy menő galériát vagány, bringás csajokról:

Megnézem
Összes kép (1)

Szállítás stílusosan

Akár csak a munkahelyedig tekersz, akár a piacra mész nagybevásárlásra, jól jöhet egy kifejezetten biciklire szabott táska vagy kosár. Számtalan olyan női táska kapható, amelyek egy mozdulattal a bicikli kormányára vagy éppen csomagtartójára rögzíthetőek. A könnyen fel- és levehető kosarak szintén praktikusak lehetnek, amikor nem állandóan, hanem például csak a hétvégi piacozáskor van szükség nagyobb rakodótérre.

Itt a tavasz, bringára fel!

1.Csomagtartóra tehető táska, Decathlon 11 990 forint
2. Mentaszínű kosár, csomagtartóra akasztható, Basil 7000 forint
3. Fonott kosár, Basil, 11 000 forint
4. Mintás kistáska, Basil 19 000 forint
5. Futárzsák, Bagaboo 29 900 forint

Egy-két apróság

Anyaként néhány extra apróság különösen jól jöhet, ha gyerekekkel tekerünk. Ilyen például a babakocsiba való huzatok, amelyek a biciklis kisülést is kényelmesebbé tehetik, vagy a gyerekülésekhez kifejlesztett fejpánt, ami alváskor támasztja meg a folyton előre bukó buksikat. Az olyan extrákkal, mint a szoknyavédő vagy üléshuzat pedig nemcsak praktikusabbá, de stílusosabbá is tehetjük a járgányunkat.

Itt a tavasz, bringára fel!

1. Gyerekülésbe való párna, Mamas & Papas 8490 forint
2. Üléshuzat, Vintagebringa
3. Szoknyavédő, Bringabag 4300 forint
4. Pohártartó, Mamas & Papas 6500 forint
5. Bicikliüléshez fejpánt gyerekeknek, CarMagic, 3400 forint
6. Rózsás csengő, Fiore 4800 forint

Hol és hogyan tároljuk?

A városi közlekedés során jól jön egy kerékpár, de hol és hogyan tároljuk a használaton kívüli járgányunkat? A kis lakások és a rossz közbiztonság bizony feladja a leckét. A lépcsőházakban nem szívesen hagyja senki szeretett bringáját, a lakások pedig kicsik, így praktikus tárolási módot kell találnunk. A legnépszerűbb a falon vagy éppen a nagy belmagasságú lakásokban a plafonra lógatva tárolni. De galériánkban még számos, akár otthon is elkészíthető ötletet találtok. Biciklitároló készíthető raklapokból, régi versenybicikli-kormányból, de egy nagyobb fatuskóból is.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top