Otthon

Zugló polgármestere is kiakadt a lomtalanítás miatt

Óbuda polgármestere után Zugló vezetője, Karácsony Gergely is tarthatatlannak nevezte a lomtalanítás jelenlegi gyakorlatát.

Karácsony Gergely szerint is sürgősen át kell alakítani a jelenlegi tömeglomtalanítás gyakorlatát. A zuglói polgármester ezzel csatlakozott Óbuda polgármesteréhez, aki nemrég szintén jelezte, változtatna a lomtalanítás lebonyolításán.

Zugló polgármestere is kiakadt a lomtalanítás miatt

Karácsony azt írja közleményében, hatalmas szeméthegy alakult ki Zugló lakatlan zöldterületein a néhány hete tartó lomtalanítás során. A Gvadányi utca környékére furgonokkal, teherautókkal szállították a hulladékot, minden bizonnyal más kerületekből, főváros környéki településekről is, kihasználva azt, hogy a közterület-fenntartók ingyen elszállítják a közterületre kitett lomot. 

A polgármester a főváros vezetésével és az FKF-fel is tárgyalna arról, hogy inkább a háztól házig lomtalanítást válasszák, amely során lakossági bejelentésre mennének ki adott címre elszállítani a szemetet. (via Napi.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top